lauantai 1. toukokuuta 2010

Wappu

On ollut melkoisen tylsä vappu, ei oikeestaan juurikaan poikennut tavallisesta viikonlopusta. Vapputorilla käytiin pikaseen tänään ystisten kanssa, ei muuta. Torilta ostettiin vaan namia. Oli hurrrjan kylmä tuuli. Torin jälkeen toisilla ystiksillä kyläilemässä, lapset viihtyy kun on seuraa.

Tytöt jonottamassa pomppalinnaan ja pomppalinnassa:


Vapun eväistä: Koulussa join simaa, oli superhyvää, tänään äitillä mukillisen pahaa simaa. Fanni tippaleipää popsi arkena äitillä, samoin munkkeja. Nakkeja on kaapissa, mutta ainuttakaan ei oo keitetty. Ens vuonna jos on hyvä ilma, ni mä niin lämppään hyvissä ajoin ihmisiä kaivariin meidän kanssa piknikille.

Eilen mentiin aikaseen nukkumaan, joskus ysin-kympin maissa. Samalla kaavalla mennään tänäänkin. Alakerrassa vaan on TAAS bileet, oli eilenkin. Se on kiva että ne juhlii meidänkin puolesta, voisivat vaan olla vähän hiljempaa. Musta on tullut varsinainen vali-vali-valittaja.

"Äiti, kato tää näyttää ihan jäätelöltä"


Käytiin illasta vielä äitillä. Äiti oli mökillä, mutta siellä oli eno kavereineen ja Fannin isi myös. Pojat siinä sitten alotteli uutta iltaa varten ja Fanni pyys isiltä samaa juomaa kun isi. Isi vastasi kieltävästi, josta Fanni sitten vähän otti nokkiinsa. Isi selitti, että herranjumala tässä on viinaa, ni Fanni tuli mulle vinkumaan "isi ei anna mulle viinaa". Himppusen saatto naurattaa :). Eivätkä siis missään humalassa todellakaan olleet, kunhan vasta alottelivat, ettei kenenkään vaan tarvii kauhistella, et voi kauhistus missä olosuhteissa se lapsi oikein elää ;).

Nyt pitää mennä kuulemma neitiä halimaan.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti