tiistai 4. toukokuuta 2010

Viikko täynnä jännitystä ja toimintaa

Eilen oli opinnäytetyöseminaari. Työ on periaatteessa valmis, eilen esiteltiin se ryhmälle. Vielä tehdään viimeiset korjaukset ja loppusilaukset ja sitten palautus. Opettaja vähän jo väläytteli, että nelonen olis ehkä mahdollista työstä saada. Ja siihen oli kyllä alusta saakka pyrkimys.

Tänään oli työhaastattelu. Oon hakenu niin sataan paikkaan, että oon jo itekin ihan pihalla niistä paikoista. Haastattelussa kävikin ilmi, että kyseessä on 3-vuorotyö, jota mä en pysty Fannin takia tekemään. Ilmoitin, että ainoastaan päivätyö arkisin onnistuu. Haastattelivat, mutta tuskinpa valitsevat mua. Haastattelusta jäi kyllä paljon parempi fiilis kuin edellisestä, joten ehkä tää oli ihan hyvää harjoitusta. En ollut ollenkaan niin kauhuissani siinä tilanteessa. Soittavat ja ilmoittavat tällä viikolla kuinka kävi.

Huomenna Fanni menee leikkimään päiväkotikaverin luokse.

Torstaina on anatomian uusinta. Mun häpeäpilkku, kurssin osa, joka on roikkunu ekasta vuodesta saakka. Ja taaskaan en oo kunnolla lukenut. Ihan todella toivon, että kevään vikassa uusinnassa saa uusia mitä vaan (niinku aiemmin on ollut). Jos ei niin, tai en pääse läpi, niin valmistuminen siirtyy taas huimasti eteenpäin. Onneks tätä opiskeluaikaa on vielä heinäkuuhun 2011, ettei sen puolesta paniikkia :D. Anatomian uusinnan yhteydessä saattais olla mahdollisuus suorittaa myös opinnäytetyöhön liittyvä kypsyysnäyte. Ja suoritankin sen, jos se onnistuu. Isi lupas onneks olla Fannin kanssa torstain, vien ennen tenttiä Fannin Flamingoon ja ne menee kylpylään uimaan. Ukki tulee olemaan taas suuressa suosiossa torstain jälkeen. Eiköhän niillä oo perusruokailut myös jossain hesessä. Arkisin meillä on kyllä superhyvä ukki.

Perjantaina sitten lähdetään taas toisen M:n luokse maalle, kolmannen M:n ja tyttöjen kanssa. Lauantaina sieltä pois ja sunnuntaina onkin äitienpäivä. Sunnuntaikin on jo buukattu täyteen ohjelmaa. Semmonen hulinaviikko meillä.

-Mari

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä tenttiin. Kyllä se läpi menee. Uusin joskus aikoinani anatomian muistaakseni 5 kertaa ennen ku sain läpi =) Ja sillonkin rimaa hipoen.

    VastaaPoista
  2. Täältäkin tsempit työhaastatteluihin sekä tentteihin! Hyvin niissä tulee lopulta käymään, kummassakin!

    VastaaPoista