torstai 13. toukokuuta 2010

Piiiitkä viikonloppu.

Fanni on huomenna kotosalla mun kanssa. Saadaan viettää miniloma, kun kuitenkin neljä päivää on vapaata. Tähän saakka on menny tosi hyvin! Ei oo menny edes hermot vielä kertaakaan. Vähän se nyt tietty on narissu, mutta sehän kuuluu asiaan.

Tänään pitäis siivoilla. Oon niinku koko päivän tehny jotain, mutta mitään en kyllä oo aikaseks saanu. Paitsi todella hyvää ruokaa. Mun ruoat useammin epäonnistuu kun onnistuu, mutta nyt onnistu. Syötiin naudansuikaleita perunan ja porkkanan kanssa ja lisukkeena vielä salaattia, NAMS. Olisin voinut ottaa lisääkin. Ja mikä parasta, Fannillekin maistu.

Maanantai alko melko huonosti. Vaaka pamautti naaman eteen semmoset lukemat, ettei kyllä aikoihin oo moisia lukuja nähty, 63.3kg. Oon punnannu itseäni kuitenkin joulukuusta ja pariin kertaan on paino ollu 62.6kg, sitä enempää ei. Niinpä nyt oon maanantaista kattonu erityisen tarkkaan mitä suuhuni pistän ja menny semmosella 1000-1200 kaloria päivässä. Paino on tullutkin ihan hyvin alaspäin.

Ma 63.3 kg
Ti 62.8 kg
Ke 62.6 kg
To 62.1 kg

Tietty nesteet sun muut voi vaikuttaa ton kilon verran, mutta nyt tuli semmonen pieni herätys, sen suhteen, ettei voi jatkaa syömällä ihan kaikkea mitä mieli tekee. Lopetin sen laastarin, luulen, että se nosti painoa, vaikkakin varmaan lisäämällä ruokahalua.

Nyt kyllä karkittais. Pitäis jaksaa taistella vastaan. Ehkä me mennään lenkille ja ostan ihan vaan pari namia. Karkkipäivä olis kyllä vasta huomenna. Tämmöstä tänään tänne.

-Mari

1 kommentti:

  1. Hei huippua!!! Sä menet ihan samoissa lukemissa mun kanssa :) Tuskailen kun en vaan osaa lopettaa syömistä! Se olis nimittäin paras tapa laihtua.

    VastaaPoista