maanantai 3. toukokuuta 2010

Mistä näitä kenkiä ja vaatteita oikein tulee?

Sunnuntaina kutistin legginsien vyötäröitä. Fannin kaapissa oli kuudet uudet legginsit, jotka kaikki masun kohdalta Fannille sen verta isot, ettei jalassa pysynyt. Ei muuta kun sakset, neulaa, lankaa, kuminauhaa ja hakaneula, sohvalle istumaan ja hommiin. Hetki siinä vierähti, mutta nyt on sekin homma hoidettu. Mä oon vielä sen verran perfektionisti, että pitää aina oikean värisellä langalla ommella reikä kiinni, vaikka eihän se sieltä vyötärön sisäpuolelta mihinkään näy. Kiitos mummojen, mulla on ihan hyvät lankavarastot, nappivarastot, ym. Jostain syystä mulla on ompelukoneen jalkoja (siis sanottiinko niitä oikeesti jaloiks, vai häh?!) useampia erilaisia, vaikka mulla ei ole edes ompelukonetta!Viikonloppuna sain myös Fannin talvikengät pestyä ja tänään laitoin vikat niistä kaappiin. Samalla löyty yhdet kengät, jotka olin jo ehtinyt unohtamaan. Nostin myös converset ja kesäisemmät eccon lenkkarit esille, toivottavasti niille tulee pian käyttöä! Meidän eteinen on semmonen, joka eniten tarttis uutta tässä kämpässä. Siellä ei oo mitään mihin olisin tyytyväinen. Kenkäteline on äitin ja isin peruja, varmaan kymmenen vuotta vanha. Fannin asusteet majailee laatikostossa, joka on oikeesti tarkoitettu kylpyhuoneeseen. Naulakko/hattuhylly on semmonen perus vuokra-asuntojen, eli R U M A. Fannin kenkiä säilytetään Ikean rumassa höskässä, joka on kyllä tosi kätevä. Matto on joo ihan ok, eli vähän huijasin. Ehkä seuraavaksi täytyy yrittää sijoittaa ylimääräiset rahat eteisen laittamiseen. Kun keksis vaan jotain fiksuja ratkaisuja siihen. Tässä nyt kuitenkin kevään kengät:Ylhäältä: Eccon lenkkarit, Converset, Viking goret, Niken lenkkarit, Lelli Kellyt, Kavatit ja Vikingin varrelliset goret.

Ja taas ihmettelen mistä näitä kenkiäkin on näin paljon tullut. Loppuu hyllykin kesken, kun kaapissa on neljät sandaalit ja vielä yhdet kangaskengät lisää.

-Mari

5 kommenttia:

 1. Ihana leggarien värisuora!

  Eteinen on meillä ainakin ikuisuus ongelma. Pieni tuulikaappi johon likaiset pitäisi saada jätettyä/mahtua. Ja kengille ei koskaan tarpeeksi tilaa vaikka osa kenkäkaapissa. Eteisten pitäis olla paljon paljon isompia!!

  VastaaPoista
 2. Tai sitten pitäis opetella pärjäämään vähemmällä :D. Meitäkin asustaa täällä vaan kaksi, mutta kenkiäkin on varmaan kuuden ihmisen tarpeisiin.

  VastaaPoista
 3. Kyllä naisilla kenkiä pitää olla. Ikään katsomatta =)

  Eteiset on todellakin aivan liian pieniä. Meilläkin on 5h+k+s asunto ja tarkoitettu isolle perheelle, mutta eteisestäpä löytyy yksi ainoa avonaulakko ja yksi hengarikaappi. Miten ihmeessä niihin muka saa 6 hengen vaatteet? Varsinkin talvella. Noooo.... Ikkän palkkoja ootellessa. Onpahan niillekkin rahoille jo paikka tiedossa =)

  VastaaPoista
 4. Hei! Yritin ikean kuvastosta bongata tuota kenkälokerikkoa, mut en löytänyt. Montako lokeroa siinä on ja muistatko paljon maksoi? Olisi kätevät omaan eteiseen.

  VastaaPoista
 5. Haidi: kymmenen lokerikkoa on, meillä vielä viime kesänä mahtu kahdet kengät (kokoa 26) yhteen lokeroon, on sen verran syvä, mutta 28 kokoa ei enää mahdu kahta paria. Hinta oli muistaakseni 5,90e, eli oikein kohtuuhintainen. Lokerikkoihin on saatavana myös ulos vedettäviä "laatikoita", jotka taitaa olla vähän kalliimpia, niihin ihan näppärästi saa esim. pipot ja käsineet.

  Löysinkin lokerikon ikean sivuilta, tässä linkki: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50102529

  VastaaPoista