sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Pihalla, parvekkeella, puistossa.

Pari päivää on ulkoiltu. Fanni paljon yksikseen ja välillä äitikin. On oltu pihalla, parvekkeella ja puistossa. Sisällä ei oo tullu kuvattua, pihalla sitäkin enemmän. Alla pari edellistä päivää kuvin.

Pihalla:

Vaatteita on vaihdettu semmoset kolme kertaa päivässä, aina kun on tultu ulkoa sisälle. Onneksi kesävaatteita on ihan reilusti.

Naapurin E ja Fanni.

E:n pakkaamista rattaisiin, ilma kun ehdottomasti vaati sadesuojan :D.

Tästä meni hetki ja Fanni ajattelematta tuuppas E:n rattaissa alamäkeen, rattaat tökkäs kiveykseen ja rattaat meni ympäri. Onneksi ei käynyt mitään, lähti rattaat hyvin nopeasti takaisin varastoon.

Parvekkeella:

Siivoiltiin vähän noita viime vuoden herneitä pois (ai minäkö aikaansaamaton?!). Ja laitettiin uudet kukat multaan. Vielä vähän olis parvekkeella hommat kesken.

Puistossa:

Ystävä muuttaa pariksi vuodeksi Norjaan tämän kuun lopussa, joten tehtiin treffit keskustaan ja suunnattiin tähtitorninmäelle nauttimaan ilta-auringosta. Oli oikein huippu ilta.

Puistosta löytyi kaveri.

Tämmönen ikävä yllätys lymyi ruohikossa. Meinasi useaan otteeseen koitua Fannin kohtaloksi, kun neitinen hyrräs ja pyrräs siinä ympäriinsä.

Löyty irtokukkanen, jonka Fanni sitten poimi.

Meillä heräsi iloinen ja pirteä tyttönen äitin vierestä tunti sitten. Hetki meni ja alkoi valittaminen, mahaan sattuu, kurkku on kipeä, hetken päästä jo päätä särki. Mittailtiin kuumetta, 38,3 astetta. Ihan silminnähden on jo kipeä. Kuume näköjään npusee tosi nopeasti, tämän kirjoituksen aikana mittasin edellisen ja hetken päästä toisen ja jo 38,9 astetta. Nyt sitten taas palveluksessa 24/7. Jos olisin saanut valita, ni nyt en todellakaan olis jaksanut. Mutta minkäs voi, blääh.

-Mari

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti pikkulikka paranee pian.

    Että meikäläistä pistää vihaks piittaamattomat koiranulkoiluttajat!

    VastaaPoista
  2. Kivoja touhuja ja aurinkoisia kuvia. Mutta voi yök tuota puistosta löytynyttä ylläriä! Kuka h*****ti kehtaa noita tuollaiselle paikalle jättää!!!

    Voi himpuran himpura, tyttö taas kipeänä. :-( Oikein pikaista paranemista!

    VastaaPoista