keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Arkea

Toissailtana Fanni kävi suihkussa ja söi iltapalan. Touhuilin omiani, ja jossain vaiheessa hiljaisuutta ihmetellessäni huomasin, että tyttö oli käynyt sohvalle nukkumaan.

Eilen aamupäivästä ulkona oli mielenkiintoinen näky. Täällä tuli lunta!


Iltapalaksi Fanni pyysi viisi palaa pannukakkua. Ja koska pannukakusta loput oli menossa roskiin, annoin viisi palaa lautaselle. Kaksi niistä sitten lopulta söi.

Eilen käytiin illalla pienellä pyörälenkillä ihan lähistöllä. Aurinko vähän jo pilkisteli pilvien raosta ja löydettiin juoksevaa vettä. Nätti paikka muovi- ja betoniputkineen. Kaikkeen tottuu kaupungissa, sitä oppii nauttimaan niistä vaan puolittain hienoista jutuista luonnossa. Joku ilta mennään sinne kameran kanssa. Fanni tykkäs, kun sai käydä vähän läträämässä vedessä.

-Mari

4 kommenttia:

 1. Kävittekö mahdollisesti siellä Ylläs-hallin puolella metsää, siellä minne kovasti rakennetaan kävelyteitä ja pikkupuroa puistomaisemaan?

  Me käytiin siellä ojalla tänään sorsia syöttämässä. Onhan se ihan kivannäköistä seutua nykyään, vaikka onkin tehtyä eikä oikeaa luontoa! Aikaisemminhan se oli varsinaista ryteikköä, ei tullut juuri sielläpäin liikuttua. Ehkä parempi näin...

  VastaaPoista
 2. Mä en vieläkään ymmärrä, et miten voi nukahtaa ihan mihin sattuu x)

  /S

  VastaaPoista
 3. Mude: ei ihan niin pitkälle ennätetty, oltiin ihan siinä Kipinäpuiston vieressä, siinä on se joku koulu (niinku Kivikon puolella), ni koulun ja kipinäpuiston välissä virtasi joku pikkunen puro.

  VastaaPoista
 4. Samoilla seuduilla kuitenkin. Jos lähdette siitä päiväkodilta eteenpäin, niin siellä tosiaan on ihan kivaa kävely- ja pyöräilyseutua. Ja virtaavaa vettä :)

  Koulu muuten on Keinutien sivukoulu, Nallin (sivu)koulu. Alakerrassa on päiväkoti, yllätys yllätys!, Nalli nimeltään...

  Sinne palaan syksyllä töihin ;)

  VastaaPoista