tiistai 25. toukokuuta 2010

Eilen tapahtu jotain uskomatonta!

Kotiuduttiin Tallinnan reissulta melko myöhään, laitoin väsyneen pienemmän matkailijan nukkumaan ja aloin pläräämään ne normaalit nettijutut läpi facebook-blogger-koulun sähköposti. Ja viimeisessä näistä odotti paras yllätys aikoihin.

En muista koska viimeks olis oikeesti tuntunu niin hyvältä. Olin kysellyt edellisen tentin tuloksia ja ilmoittautunut jälleen (ehkä sadannen kerran) anatomia 2 uusintaan. Opintotoimistosta oli tullut vastaus: "Tulokset ovat tulleet ja ne on tallennettu winhaan. Olet saanut 2. Eli ei tarvitse ilmoittautua uusintaan."

Hyvä etten itkuun pärähtänyt, valmistun sittenkin JOSKUS! Ja vielä 2, ei edes ihan rimaa hipoen läpi.

Musta aina tuntuu, että mulle vaan käy aina, kerta toisensa jälkeen ne kaikki paskat asiat. Mutta näköjään joskus paistaa risukasaankin. Tein toukokuun uusinnassa siis ton anatomian ja kypsyysnäytteen. Anatomiassa laskin, että ehkä puolet menis oikein, mietin että tuskinpa riittää, olin aika varma ettei mee läpi. Noh, kypsyysnäytteessä piti vastata kolmesta kysymyksestä yhteen. Ja tämän kuulin vasta tentin jälkeen, mä olin siis vastannut kaikkiin kysymyksiin. Opettaja laittoi tästä sähköpostia ja kertoi joutuneensa miettimään hyväksyykö vai ei. Oli kuitenkin hyväksynyt.

Joten nyt kävi kyllä tuplatuuri. Ja todellakin osaan nyt iloita näistä. Ainakin hetken.

Luin kirjan Ryssänä Suomessa, ja se kirja jos joku avasi taas silmiä. Jotenkin sitä aina lukee vaan semmosta hömppää, josta ei jää omaan ajatusmaailmaan mitään, mutta tosta kyllä jäi. Ehkä yritän taas oikein kovasti iloita niistä pienistäkin asioista, enkä keskittää kaikkea energiaa niihin ikäviin asioihin.

-Mari

3 kommenttia:

 1. Jeeee, loistavia uutisia! Varmasti helpottaa stressiä ihan valtavasti.

  VastaaPoista
 2. Hienoa hienoa!!!
  Kyllä kelpaa vetää suuta hymyyn :)

  VastaaPoista
 3. Oikein mahtavaa! :) Ei tartte ainakaan anatomiaa enää miettiä :)

  ...mikä kirja muuten on "Ryssänä Suomessa"? Kuulostaa mielenkiintoselta.

  /S

  VastaaPoista