maanantai 31. toukokuuta 2010

Päiväkodin kevätjuhla

Päiväkodin kevätjuhlaa vietettiin ulkona, onneksi sattui hyvä sää tälle illalle. Hienoja esityksiä joka ryhmältä. Eskareiden ryhmä esitti mooooonta eri esitystä, alko käymään vähän pitkästyttäväksi, lisäksi oli eskaritodistusten ja ruusujen jako. Muilla ryhmillä oli kaksi esitystä/ ryhmä. Me ollaan lomailtu viime viikko ja tää päivä, joten Fanni jostain syystä Fanni siirrettiin sivuun ekasta esityksestä (harmitti sekä Fannia että äitiä, ja Fanni kun olisi kyseisen loruilun osannut muiden mukana varmasti sanoa). Muuten oikein onnistuneet juhlat. Lopussa lapsille oli tarjolla jäätelöä ja mansikkaboolia (joka oli superhyvää!).

Pari kuvaa Fannista, muissa näkykin muita ihmisiä, joten niitä en viitsi laittaa. Eskareiden esitysten ja ruusutusten aikaan räpsin kuvia eskarityttöjen mekoista, voi alkaa jo suunnittelemaan kahden vuoden päähän, et minkälainen mekko olis kiva ;D.

Huomenna on eka työpäivä, vähän jännittää. Luulen että heijastuu vähän yöuniin tää jännittely, koska oon nähny viimeiset kolme yötä unia. Siis niin että muistan ne vielä aamulla. Normaalisti sitä ei nimittäin tapahdu kuin ihan tosi harvoin.

-Mari

1 kommentti:

  1. No hiukan "erikoista" siirtää lapsi sivuun esityksestä... Ihan kuin kyseessä olisi joku vähintään Kansallisteatterin ensi-ilta. Totally weird!

    Oikein paljon tsemppiä ekaan työpäivään, hyvin se menee!

    VastaaPoista