tiistai 11. toukokuuta 2010

RakkauttaKävin viime viikolla kenkäkaupassa katsomassa tämmösiä kangaskenkiä. Oli Vagabondit 40e ja halpisversiot 25e. Vagabondit oli hyvät jalassa, mutta 40e kangaskengistä on puolet liikaa. Halpikset oli tosi huonot jalassa.

Eilen piipahdin Tarjoustaloon katsomaan valokuva-albumeita. Ja törmäsin näihin kangaskenkiin, hintaa oli huimat 5e! Mustista oli koot loppu, aprikoin aikani vaaleanpunaisten ja valkoisten välillä, päädyin näihin. Illan kuljin kotona nää jalassa, ja tuntuu melkein yhtä hyviltä kun ne Vagabondit. Niinpä on nyt pakko etsiä myös mustat. Ajatella, että saisin näitä kahdeksat samalla hinnalla, kun olisin saanut ne yhdet Vagabondit.

Saattaa tietysti olla, että Tarjoustaloa pidetään junttejen kauppana, mutta voin mä junttikin olla. Ihanat, ihanat kengät. Hetkeksi tuli taas oikein hyvä mieli.

-Mari

2 kommenttia:

  1. Tarjoustalohan on mitä parhain, pois junttius. Hullua on lähinnä laittaa hulluna rahaa johonki, jota ei kohta enää oo. Halvemmalla saa ihan lähes samaa kamaa, kestää sen minkä kestää - kukaan jaksa kuitenkaan montaa vuotta samoja vaatteita katella x)

    /S

    VastaaPoista
  2. No olipa löydöt nuo tennarit ja pääasia, että tuntuvat jaloissa hyvältä!

    VastaaPoista