perjantai 21. toukokuuta 2010

Pienen pieni takapakki

Ma 63.3 kg
Ti 62.8 kg
Ke 62.6 kg
To 62.1 kg
Pe 61.6 kg
La 61.5 kg
Su 61.5 kg

Ma 61.3 kg
Ti 61.1 kg
Ke 61.0 kg
To 60.8 kg
Pe 61.1 kg

Tänään siis tuli ekaa kertaa takapakkia, mutta en lannistunut vielä. Karkkipäivä nyt vaan siirty eteenpäin. Jäätelöä on kyllä syöty sen verran, että oli ehkä syytäkin karkkipäivää siirtää.

Tänään sain yhden koulutehtävän valmiiksi ja palautettua. Enää siis kaksi tehtävää jäljellä, niistä toisesta vähän tehtynä. Iltapäivästä lähdettiin taas Kuusijärvi beachille, jossa hengattiin joku neljä tuntia. On taas nahka vähän hellänä. Oi tervetuloa melanooma.

Huomenna mun serkulla on rippijuhlat, suunnataan siis Espooseen puolen päivän aikaan. Aamusta pitää käydä Itiksessä (tarviin neuletakin). Rippijuhlien jälkeen tullaan kotiin, meillä on pihatalkoot, joten ohjelmaa on taas koko päiväks.

-Mari

2 kommenttia:

  1. Höpsis, kyllä nyt suunta on niin selvästi alaspäin, että noin pienet heitot selittyvät ihan jollain nesteen kertymisillä tms. Tsemppiä vaan!

    Kivan puuhakas viikonloppu tulossa, joten ei muuta kuin aurinkoista viikonloppua teille!

    VastaaPoista
  2. Oon joo ihmetelly, ettei aiemmin oo paino ollenkaan noussu, koska kuitenkin siihen ei tarvita kun se, et vetöö vähän jotain suolasta ja sitte se sitookin nestettä enempi. Eilinen ilta meni syömisten suhteen vähän lekkeriks, en tiedä uskallaudunko tänää ollenkaa vaa'alle :D.

    VastaaPoista