perjantai 30. huhtikuuta 2010

Kuvia

Pitkään aikaan en oo laittanut kuvia teksteihin, kun olen blogannut. Bloggaaminenkin on jäänyt vähän vähemmälle. Mulla on nyt taas vaikeammat ajat menossa, ihan kaiken suhteen, taas kerran. En jaksa edes jauhaa niistä, niin paljon oon asioita päässäni pyöritellyt. Oon ollut kotona nyt melkein koko aika, enkä saa mitään hyödyllistä aikaseksi, ja se aiheuttaa vielä vähän lisää ahdistusta. Isoja päätöksiä pitäis tehdä, mutta en kykene. Päivästä toiseen vaan väsyttää. Kaipaan kovasti ihmisiä ympärille, mutten vaan jaksa mennä mihinkään tai olla kenenkään kanssa. On taas itketty muutamat päivät putkeen. Fanni on käynyt tarhassa ja hyvä niin, en halua, että se joutuu olemaan huolissaan mun hajoiluista. Illat menee, kunhan on tekemistä.

Tässä muutamia kuvia parilta edelliseltä viikolta. Tänään päiväkodissa on vappujuhlat, naamiaisasua oli toivottava, meiltä lähti pieni keijukainen aamulla matkaan.

Itkun jäljiltä naama laikuilla:

Mikä tärkeintä, iloa ja riemuakin riittää:

Keijumekko H&M:ltä.Hiuksia leikattiin jokunen aika sitten, on taas siistimmän näköinen neiti.

-Mari

1 kommentti:

  1. Tsemppiä ja iso rutistus! ♥

    Vaikka en tiedä mitä isoja asioita sinulla on nyt menossa, niin pakko uskoa, että pian helpottaa! Joskus on vain pakko antaa ajan kulua ja sitten päätös alkaa mielessä hahmottua kuin itsestään. Toivotaan, että asiat selkenevät pian!

    Suloinen pieni Fanni-keiju! Uusi tukkatyyli sopii loistavasti.
    Kaikesta huolimatta mukavaa vappua teille!

    VastaaPoista