torstai 20. toukokuuta 2010

Päivän asut

Tällä kertaa vuorossa Fannin vaatetusta :).


Päiväkodissa päällä oli h&m:n simppeli yksivärinen toppi (näitä pitäis löytyä kaapista joka värissä) ja Gymboreen hame, jossa on sisällä shortsit. Shortsihame on kirppislöyty parilla eurolla ja toppi viime kesän alesta. Päätä suojaamassa muumi-huivi, mummin ostoksia.


Tyttöni mun ja kummityttöni mun.


Hyppäämässä laiturilta.


Kotona ollaankin vaan pikkareilla, kun on niin KUUMA.

Mutta ihanaahan tää vaan on. Huomenna vielä nautitaan ja sitten alkaa ilmeisesti viilenemään ja viikonloppuna jo satelee vettä. Tietty näin, koska meidän kesän ainut lomaviikko on ens viikolla ;).

-Mari

2 kommenttia:

  1. Heips. Vissiin ekan kerran täällä kunnolla lukemassa. Huomasin, että koitat tehrä jottain painollesi ( ei se ny niin paha kyl ees oo). Mut ootko kokeillut sellaista, että syöt muuten normaalisti, mut illalla 18 jälkeen et pistä suuhuun kun vettä ja palan tai pari omenaa, tai porkkanaa? Mulla kaveri pääsi viidestä kilosta muutamassa kuukaudessa eroon. Itte tässä mietin, että pitäisikö munkin kokeilla, kun ois pari ylimääräistä kiloa kyydissä.

    VastaaPoista
  2. Heippa, kiitti vinkistä. Mä kyllä varmaan näkisin nälkää, jos en söis enää kuuden jälkeen juuri mitään. Mutta täytyy kokeilla tota, jos ei muut keinot tepsi :).

    VastaaPoista