tiistai 1. kesäkuuta 2010

Syksyn harrastukset

Fannin kanssa juteltiin yksi päivä syksyn harrastuksista. Annoin eri vaihtoehtoja ja niistä sai päättää mieluiset. Tähän mennessä on kokeiltu jumppaa telinevoimisteluhallissa, jumppaa liikuntasalissa, prinsessafutista ja uimakoulua. Luistelua olen miettinyt, mutta tullut siihen tulokseen, että tehdään sitä vapaa-ajalla mielummin. Vaikka Fanni 2,5-vuotiaana ekoja kertoja jäällä ollessaan yritti vaan tehdä jotain piruetteja :D.

Entinen telinevoimistelujumppa-ope suositteli esikilparyhmää 5-6 vuoden iästä. Nyt ilmoitin Fannin harrasteryhmään (semmoseen seuraan, jossa on myös esikilparyhmiä). Jos sieltä suosittelevat esikilparyhmää, niin mietitään sävelet sitten uusiks. Jumppa on aivan järkyttävän hintanen, 150e vajaat neljä kuukautta. Touhiksella, jossa Fanni ennen kävi, oli hinta noussut 175 euroon! Ja kyseessä siis yhtä pitkä aika. Silloin kun Fanni siellä pari vuotta sitten kävi, hinta oli 140e. Jumppa alkaa syyskuun alusta.

Uimakoulu vaihtoehtoja oli oikeestaan kolme. Helsingin kaupungin uimakoulut (kolmessa viikossa yhdeksän uintikertaa, 34e) Vantaan kaupungin uimakoulut (kahdessa viikossa yhteensä viisi kertaa, 30e) tai Vantaalla ei kunnan uimakoulut (läpi kauden kerran viikossa, 80e). Näistä fiksuimmalta tuntui oman kaupungin uimakoulu. Alkaa 16.8., uintipäivät ma, ke ja to. Vika kerta uimakoulusta on samana päivänä kun on eka kerta jumppaa, joten se varmaankin skipataan. Ukki lupas vielä sponssaa tän keikan, se kun on uimakouluasiaa niin hanakasti eteenpäin ajanu ;D.

Lapsi varmaan pomppii riemusta kun kuulee ilouutiset, rakastaa jumppaa ja uimista ihan hurjasti.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti