lauantai 1. tammikuuta 2011

Vuoden eka päivä

Foreca näyttää Helsinkiin viiden asteen pakkasta. Todellista tilannetta ei tiedetä, koska mittari sanoi poks jo aikaa sitten (huomenna korjataan tilanne ja ostetaan uusi!).

Takana on mahtavat 11 tunnin yöunet. Mentiin nukkumaan noin klo 23 ja herättiin klo 10. Kolmas uusivuosi kun nukuttiin vuoden vaihtumisen yli. Tokihan itse havahdun unesta klo 24, kun rakettejen pauke on kovimmillaan. Tosin eilen nukahtaminenkin oli jo ongelmallista, kun pihalla oli jotain nuoria miehiä, joilla oli erimileisyyksiä ja kuunneltiin vartin verran "vittu, saatana, perkele, helvettiä". Teki mieli huutaa ikkunasta, että nyt päät kiinni. En oikein tykkää, että neiti 5v joutuu tommosta kuuntelemaan. Ja aamuyöstä jotkut idiootit jälleen huuteli tossa meidän edessä, meinas vähän mennä hermo, mut en jaksanu nousta huutamaan niille.

Tänään ulkoillaan ja siivotaan. Ja södään jääkaapista kaikki mikä menee tänään vanhaks! Joku on taas ostanut kaapin täyteen ruokaa ja kaikki on vanhentumassa. Niinpä eiliset uudenvuoden nakit ja patonki vaihtui pinaattilettuihin ja raejuustoon. Yritetään välttää ruoan roskiin heittämistä viimeiseen saakka.

Fanni sai joululahjaksi kunnolliset sukset ja nyt hiihtäminen on huomattavasti mielekkäämpää kuin remmisuksilla. Tänään siis hiihtämään. Tai vaihtoehtoisesti luistelemaan. Tai molempia, jos oikein innokkaita ollaan.

Nyt kyllä aamupalaa tekemään, ettei taas veny liian pitkäks.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti