sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Sunnuntait on parhaita

Mun lemppari viikonpäivä on nykyisin sunnuntai. Se viimeinen hengähdys ennen uutta viikkoa. Yleensä sille päivälle ei ole mitään ohjelmaakaan (ainakaan kauheesti) järkätty. Tänäänkin ihan vain hengailua kotona. Siinä ohessa vähän leikkiä ja siivoilua. Ja ulkoilua tietty, koska siellä paistaa AURINKO! Ihan parasta.

Lastenohjelmien aikaan Fanni elokuvissa lasten kanssa.

Käytiin vähän luistelemassa. Kentältä tuli kasa sinisiä kuvia, koska siihen ei aurinko paistanut. Ärsyttävää. Mä niin haluisin kunnon kameran, oon sitä oikeestaan tänään aika paljon jo päässä pyöritelly ;). Jospa mä kohta sen jostain tilaan. Tai sitten käyn vielä tenttaamassa jossain liikkeessä myyjää ja ostan sieltä :).

Kyllä se pystyssäkin pysyy, aika paljon kiehtoo vaan tää pitkällään olo :).

Kentältä kotiin palatessa piti koluta muutamat kinokset. Ja tuli kivoja kuvia, kun aurinko takana niin nätisti paisteli. Nyt pieni hengähdys ja kohta lähdetään hiihtämään. Meillä lähtee ladut oikeastaan talon molemmista päistä. Sillä tykkäänkin tässä asua, vaikka kuin on lähiö, ni metsäkin on ihan selän takana.

Kukkulan kuningas.

-Mari

P.S. Mä oon alkanu toipumaan, pikkuhiljaa. Vaikka myönnän, että se uusi kamera olisi niinku lohduke. Kalliiks tää ainakin tulee.

6 kommenttia:

 1. Vinkkinä et kun otat kuvia vastavaloon (aurinko kuvassa olevan takana) niin käytä salamaa (valitset kamerasta manuaalisti salaman automaatin sijaan ; ) Meillä on kans tavallinen IXUS mut tulee hyviä kuvia ulkona ja käytän aina "pakkosalamaa" kun otan vastavaloon : )

  VastaaPoista
 2. Mulla on joo kanssa IXUS. Kiitti vinkistä, täytyy kokeilla :).

  VastaaPoista
 3. Me ostettiin joululahjaksi itsellemme uusi kamera ja on kyllä aika mahtis hyvä verrattuna vanhaan, joka olikin jo viitisen vuotta meillä ollut. Päädyttiin Nikon:in ja Canon:in välillä Nikon:iin, vaikutti jotenkin vähemmän muoviselta ja samaan hintaan sai vielä toisen putken niin valinta oli aika helppo :)

  Meillä on kanssa joka viikko treenattu luistelua ja pikkuhiljaa alkaa jo tuloksia näkymään :P

  Terkuin Saila

  VastaaPoista
 4. Saila: välillä oon aina miettinyt, et mitähän teille kuuluu :). Sä et vielä oo ryhtyny bloggaamaan? Mulla on aina ollut Canonin kamera, ni oon jotenkin niin fiksoitunu niihin, et tuskin osaisin merkkiä vaihtaa :D.

  VastaaPoista
 5. Joo se on totta, meillä taas oli joku HP:n kökkö, niin oli helppo vaihtaa toiseen :D

  Eipähän meille ihmeitä, asutaan väliaikais-asunnossa ja reilun kuukauden päästä muutetaan omakotitaloon mun vanhempien lähelle, puuhaa siis piisaa kovasti. Lapset kasvaa ja niin edespäin :P Oon miettinyt bloggaamista, mutta nyt ei taida aika riittää sellaselle, just just kerkeää facebookissa vierailla silloin tällöin :D Ootkos sä muuten siellä ollenkaan? :)

  VastaaPoista
 6. Oon joo facebookissa, mutta oon tehny päätöksen, että pidän siellä vaan ihan lähimmät kaverit. Mulla onkin siellä jotain huimat 20 kaveria :D. Voi kirjotella siellä enempi semmosia juttuja ku haluaa, ku ne kaikki lähimmät kuitenkin tuntee ja ymmärtää mun huonot jutut ;D.

  VastaaPoista