maanantai 10. tammikuuta 2011

Rassatut haalarit

Toinen ottaa pattiin, toinen ei. Kahden päivän aikana pilattu kaksi haalaria. Tuskin näitä rasvoja/öljyjä millään pois saa.Molon uuden haalarin rasvat on peräisin Talman mattohissistä. Jossa piti seistä. Luin sen seinältä kun lähdettiin pois, olis ehkä pitänyt lukea kun mentiin, niin tältä harmilta olisi vältytty. Alkuun huomasin vaan yhden tommosen läikän, mutta niitä onkin etuosassa polvista alespäin useammatkin jäljet. Ja tää oli vasta ensi talveen! Argh, yritän ajatella, että käyttöönhän nää on tarkoitettu. Mutta silti harmittaa.H&M:n haalarin rasvat on isin työpaikalta. Äiti kirppisteli ja kävi ruokaostoksilla eilen. Fanni hengaili sillä aikaa isin töissä. Konttaili kuulemma hallin lattialla ja kiipeili työkoneissa. Kertoi tehneensä likalammikoon lumisoossia. Ei haittaa, ei todellakaan haittaa.Salamakin haalistaa ylimääräisiä mustuuksia haalareissa.

Voispa edes todeta, että pojat on poikia. Mutta ei, kun tyttö on poika. Tai ainakin sen vaatteet on sen näköiset. Jos taas ensi talvena hommattais mustaa. Ja jotain halvempaa! Niissä ei nää öljyt ja rasvatkaan näy. Eikä äitiä harmita.

-Mari

3 kommenttia:

 1. Itsellä tuppaa olemaan niin, että aina ensimmäinen naarmu tai tahra uudessa tavarassa harmittaa ihan vietävästi. Kyllähän sen sitten unohtaa, mutta se uutuuden viehätys on pois ensimmäisen kuluman myötä...

  VastaaPoista
 2. kokeile noihin rasvatahroihin auton pesuun tarkotettua auto-shamppoota , sillä mä oon saanu omista ja lasten vaatteista öljy ja rasvatahrat pois , tai ainakin tosi paljon haaleemmaksi . meillä pestään isännän rasvaset työhaalarit sillä.mä laitan ihan raakana sitä tahraan ja annan vaikuttaa jonkin aikaan , sit hankaan sitä ja laitan lopuks pesukoneeseen.

  -TanjaRiitta-

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä, täytyy kokeilla.

  VastaaPoista