tiistai 11. tammikuuta 2011

Näyttää ihan syksyltä!

Me ollaan saikulla. Mulla oli sunnuntaina oksennustaudin jälkeen ihan ok olo. Maanantaina menin töihin, taas alko pahoinvointi. Lähdin kotiin, terveysaseman kautta. Olis kirjoittanut kolme päivää, sanoin etten halua niin paljon, sain kaksi päivää. Oksetus on yhä edelleen, ja myös huipatus. En tiedä olisko siitä, että jotain ravintovajausta. Lauantaista painoa lähtenyt kolme kiloa, eli ne kaikki mitä joulukuussa tuli lisää ylimääräistä. Oon oksentanut ja ripuloinut viimeks lauantaina, eli ei tää todellakaan enää tautia ole. Joku jälkitila. Ollaan nyt sitten Fannin kanssa kuitenkin kotona vielä tää päivä. On vaan vähän turhauttavaa.

Äsken istuin Fannin huoneen lattialla. Leikki oli päiväkotia. Olin toisena opena nukkarissa valvomassa päiväunta. Toisin sanoen tuijottelin ikkunasta ulos ja mietin omia juttuja. Katolta valui norona vesi, puut heilui. Siellä näyttää ihan syksyltä., kun istueltaan ei näy lumikinokset. Harmaatakin on. Ennen mä olin ehdottomasti semmonen syysmasistelija. En enää lainkaan niin paljon. Ihan kivaa vaihtelua toi vesisade, ja sulaa ainakin vähän lumet, jotta mahtuu taas satamaan uutta :).

Eilen meinas kyllä vähän ärsyttää sää. Tai se, ettei joku ollu ehtiny tekee hommiaan. Kun en sitten päässyt millään ajamaan omaan ruutuun. Saman yhtiön toinen parkkis oli aurattu, mutta meidän ei. Ja parkkikset on ihan vierekkäin. Pariin kertaan yritin, mutta molemmilla jäin jumiin, joten tajusin luovuttaa. Ja nythän se auto on seisonu siitä saakka 3h vieraspaikalla talon edessä, toivottavasti ei tuu sakkoa. Pitäis mennä käymään kaupassa ja samalla pikana postissa, ja viemässä kellariin noita romuja, mitkä ilmeisesti edelliseltä asukkaalta on jäänyt (luulin että ne on työmiesten). Samalla tulis auto siirrettyä.

-Mari

2 kommenttia:

  1. Vähän tosiaan sapettaa tuo auton parkkeeraus. Olen saanut auton jumiin jokaisena päivänä omalle parkkikselle. Nyt se on niin jumissa (ja rikki) ettei kosketa vähään aikaan.

    VastaaPoista
  2. Meillä oli tänään aurattu. Huoltoyhtiö sijaitsee samassa talossa, ni veikkaan sen nopeuttavan tätä aurausta tässä talon ympäristössä.

    VastaaPoista