sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Ensimmäiset mäenlaskut

Lauantaina suunnattiin illasta Talmaan laskemaan Fannin ekat laskut. Murtsikoilla mäenlasku oli kaikista kivointa, joten pitihän sitä lähteä kokeilemaan pelkkää laskua. Viime talvena tai sitä edellisenä nappasin kirppikseltä matkaan laskettelusetin 30 euron hintaan, sukset, sauvat ja monot. Ei mitkään siistit, mutta meidän laskuille oikein hyvät. Kuitenkin vuokrahinnat on semmosia,e ttä kahdesti kun näillä käy laskemassa, niin siinä vaiheessa tulee jo säästöä.

Talmaan on avattu tänä vuonna Werneri park, jossa päivälippu maksaa 10e ja iltalippu 5e. Me mentiin illasta, viisi tuntia olisi ollut aikaa, mutta kolme riitti meille hyvin. Huono puoli werneri parkissa oli se, että vieressä oli pulkkamäki ja snow tube, eli rengasmäki, joten eipä tuo montaa kertaa malttanut suksilla laskea, kun kova hinku oli rengasmäkeen. Ja se oli kyllä ihan huippua!

Tänne me mennään kyllä ehdottomasti uudestaan! Mulla oli ystävän laskettelukamat lainassa ja varpaat on ehkä vieläkin kipeät liian pienistä monoista :D. Fanni kanssa valitteli, että monot on liian pienet, joten täytyy varmaan alkaa kattelemaan huutiksesta ja kaupoista isompia. Nyt odottelen, että saan mun laudan mökiltä, niin voin treenata samaan aikaan lautailemista, kun Fanni treenaa laskemista. Kiipeilytelineestä lähti myös köysiflengausrata, siitä tuli ihan lemppari ja ankkurihissin käyttöä sai treenata karusellissa.

Kuvat on taas aika hyviä. Pikkasen haastetta toi kuvaamiselle toi lumisade ja noi haalarin heijastimet. Ensi talveen ostettu Molo Kidsin haalari on jo ihan käyttökelpoinen. Tosin neitinen sai siihen jo tuosta mattohissistä rasvat polveen, ja niitä tuskin millään saa pois.-Mari

1 kommentti:

  1. Toivottavasti tulevina talvinakin pääsee rinteeseen. Vielä tänä vuonna ei uskalleta lähteä. Näyttää kivalta puuhalta, tosin meillä murtsikoillakaan vielä pysytä pystyssä alamäkiä.

    VastaaPoista