lauantai 29. tammikuuta 2011

Eilinen kotipäivä

Fannilla nousi toissayönä joskus neljän aikaan aamuyöstä kuume. Hytisi ja tärisi niin, että koko sänky heilu, nukkui mun vieressä. Ei silloin yöllä mittailtu, tyttö puki yökkärin, meni fleecepeiton ja tavallisen peiton alle ja hytisi silti, sanoi hampaat kalisten: "äiti mä olen niin jäässä". Aamulla herättiin ja kokeilin otsaa, mietin vaan no joo, on se vähän lämmin. Hain kuumemittarin ja 39 astetta kuumetta. Eipä tarvinnut alkaa arpomaan jäädäkö kotiin vai ei.

Ollaan touhuttu kirppispuuhia, laputtamista laputtamisen perään. Eilen sitten loppukin laput jo kesken, jonkin verran olis vielä urakkaa edessä. Tosin on tässä vielä reilu viikko pöytävaraukseen.

Eilinen meni tosi kivasti, oikeestaan maanantaiaamua lukuunottamatta koko viikko on mennyt kivasti. Maanantaiaamu oli ihan järkyttävää ja samoin viime viikonloppu. Mutta onnekseni tyttö on niin fiksu, että tajuaa ihan ite teipata suunsa kiinni silloin kun ääntä tulee liikaa ;D.

Meidän peili ei ole vieläkään seinällä. Eikä varmaan ole hetkeen olemassa. Ja kehykset pitäis maalata valkoiseksi. Tää on se Ikean halvin. Tokihan nyt työssäkäyvällä olisi jo varaa ostaa astetta hienompi peili, mutta mitä sitä vanhaa heivaamaan, kun pienellä säädöllä siitä saa omaa silmää ihan tarpeeksi miellyttävän. Likanen se kyllä on! Tänään pyyhin peilin, vaikka en muuta saiskaan aikaan!

-Mari

3 kommenttia:

  1. Oletko villalyhdystä taas ottanut pöydän?

    Mulle tulossa monen viikon saikku parinvikon päästä, ajattelin josko silloin sieltä pöytää varaisi ja kappeja tyhjentelisi...

    Meillä olis muutama räpätäti täällä kotona, keksisivätpä tuon saman loistava tippi-idean!!

    VastaaPoista
  2. Villalyhdystä joo varasin pöydän. Siellä myyntiä on ollut aina hyvin. Mä oon tässä pikkuhiljaa siivoillu kaappeja ja laputellu niitä. Onhan tossa aikamoinen homma, mutta niin olis huutiksessakin, ja jotenkin tykkään myydä enemmän itsepalvelukirppiksellä ku esim valtterilla. En kehtais livenä pyytää niin paljon vaatteista ;D. Mulla on töissä päivystysviikko, ni otin pöydän siitä seuraavalle viikolle. Silloin on paljon lyhennyksiä, ni ajelen töistä suoraan siistimään pöydän ja sitte hakemaan neitistä. Työpaikalta kun ei pitkä matka kirppikselle ole.

    VastaaPoista