lauantai 8. tammikuuta 2011

Nollaviiden tauti

Joo tietty oksennustauti. Kerrassaan mahtava loma!

Fanni aloitti loppiaisena 05 aamuyöllä oksentamisen. Eihän raasu sängystä mihinkään ehtinyt ja nukkui vielä mun viekussa, eli sänky lainehti. Mitä tahansa tyttö suuhunsa laittoi, kului 30 sekuntia - 30 minuuttia ja tuli oksu. Fanni oksensi varmaan jotain 15 kertaa. Sinnikkäästi jaksoi aina yrittää juoda/syödä ja aina vaan oksensi ja oli kyllä ihan hurjan reipas. Samana päivänä illalla klo 18 aikaan alkoi juoma pysymään sisällä. Kahden tunnin aikana tankkasikin sitten sen verran, että kävi tokan kerran pissalla illalla klo 20, aamusta oli käynyt ekan kerran. Pikkasen oli siis kuiva tyttö kun ei pissaakaan tullut, aloin olla jo vähän huolissanikin. Hyvin vetämätön oli ja nukkui vähän väliä. Jos ei nukkunut makoili lattialla. Kovia mahakipuja ja päänsärkyä oli myös.

Eiliseksi olin ottanut palkattoman vapaapäivän, jotta saadaan vähän lomailla. No eilen onneksi olikin ihan hyvä päivä ja saatiin vähän jotain tehtyäkin.

Noooh.

Aamuyöstä se sitten taas alko, klo 05. Mulla. Aikani pyörin sängyssä huonovointisena ja kun nousin, sainkin jo juosta pöntölle. Ja tavaraa tuli kyllä molemmista päistä. Tiedä siinä sitten kumpaa päätä työntää pönttöön. Ihanku mitään vatiakaan nyt olis sattunu olemaan siinä käden ulottuvilla ja Fannikin nukkui. Parit kerrat oksensin aamuyöstä ja menin jatkamaan unia. Vähän ennen ysiä heräsin taas ja suoraan vessaan. Vaikka mitään en ollu syönyt, niin väkistenhän sieltä mahanesteet nousi ylös. Ja karseita mahakramppeja.

Onneks äiti ja isi asuu lähellä. Äiti käväs kaupassa silloin loppiaisena ja nyt kävi isi. Isi haki Fanninkin mukaan, jotta tyttö edes vähän pääsee ulos täältä. Fannilla on kaverisynttärit tossa lähellä tänään, saa nähdä miten selvitään sinne. Inhottava inhottava tauti. Jos nyt jotain hyvää pitää hakea, ni paino todennäköisesti tippuu vähän ja se taas motivoi aloittamaan laihiksen.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti