keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Karu totuus :D

Ei ehkä pitäis paljastaa, mutta paljastan kumminkin. Mä oon vuosien saatossa oikeesti alkanu siivoomaan enemmän. Uuni on kyllä semmonen vaikee paikka. Jotenki en vaan saa pyyhittyä sitä aina heti ruoanlaiton jälkeen ja usein se on kamalan näköinen. Ja tää meidän uuni on muutenki päältä aika karseessa kunnossa. Yritin toki ruinata uutta, mutta ei toivoakaan kaupungin kämpässä, kun se toimii. Noh, äiti kävi kun en ollut kotona. Ja pesi. Ja oli näköjään ottanut todistusaineistoa :DD.

Before:

After:

Sen lisäksi, että äiti oli pessyt uunin, oli se myös työntänyt puhtaan paistinpannun säilytykseen UUNIIN. Ja mä eilen aloin tekemään ruokaa, uuni päälle, valo sammu ja ruokaa uuniin laittaessa törmäsin paistinpannuun UUNISSA. Kirosin äitin taas hiljaa mielessäni. Se että hän säilyttää paistinpannua uunissa ei tarkoita sitä, että kaikki tekisi niin. Kerran vielä kotona asuessani sulatin yhden uuden kovanaaman kahvan uuniin, koska joku daiju oli sen sinne uuniin laittanut. Onneks Tefalin kahva ei ollut sulavaa sorttia.

-Mari

2 kommenttia:

  1. Keraaminen tai induktioliesi on niin paljon helpompi pitää siistinä kuin nuo perinteiset :)

    VastaaPoista
  2. Yöks, uunin pesu ei ole minunkaan heiniä. Ja nuo levyt, onneksi meillä on nykyisessä asunnossa induktio jossa taso keraaminen, ei tarvitse hinkata.
    Terv, Se tyyppi jolla kiehuu aina yli :D

    VastaaPoista