lauantai 1. tammikuuta 2011

Muistot mummolareissulta

Pampula oli mummolassa (isänsä vanhempien luona) viisi yötä. Eilen kotiin tultua ei puhuttukaan muusta kuin mummosta, ukista, tädeistä ja serkkupojasta. Äitille kerrottiin myös ilmeisesti reissun kohokohdat. Niin paljon tuo kyllä puhuu höpöjäkin, että ihan varmaks ei osaa sanoa onko mikään asioista totta :D.

Lumipesu tädeiltä. R-serkku heitti A:a ja H:ä lumella, ni sit ne anto meille lumipesut. Kysyin mitäs sinä teit? "En mitään, emmä tiedä miks mäkin sain lumipesun", ja ei kuulemma itkeny.

Hiihtopäivä. Mummi oli sanonu, että pidetään hiihtopäivä ja silloin pitää hiihtää aamulla aamupalalle ja katsomaan lastenohjelmia ja illalla nukkumaankin ja joka puolella, tätä neitokainen kerto oikein huvittuneella äänensävyllä :). Ja serkkua oli kuulemma pitänyt opettaa hiihtämään, serkku oli pyytänyt (tätä mä epäilen suuresti, kun se serkku on 2 vuotta vanhempi :D).

Ylpeänä esitteli myös lakatut sormen- ja varpaankynnet. Ihana tyttöjen oma juttu. Kertoi myös tärkänä, että hiukset on ihan takuttomat, koska mummi ja täti harjas kolmena päivänä hiukset, jotka on aina takussa. ja että H-tädin hiuksetkin oli pienenä aina takussa. Saunassa käymisistä oli myös puhetta.

Melkein viikko mummolassa oli vähän niinku koirakoulu, neitinen on ollut oikein kohtelias, hyväntuulinen ja ihana reilun vuorokauden. Tosi harvinaista, että näin monta tuntia putkeen menee näin hyvin! Nää huilitauot tekee kyllä molemmille niin hyvää :D.

-Mari

2 kommenttia:

  1. Ole onnellinen.meillä lapset on suoraan sanottuna aika kamalia aina kun ovat olleet yökyläilemässä mummolassa/mummilassa!
    Vaikka onhan siinä silti puolensa:)

    VastaaPoista
  2. Juu meilläkin on yleensä aina tosi vaikeeta noiden mummolareissujen jälkeen, kait siellä ei samalla tavalla voi kiukuta ja meuhkata, niin äiti saa osansa reissun jälkeen niiltä kaikilta päiviltä. Tällä kertaa onneksi näin :).

    VastaaPoista