lauantai 29. tammikuuta 2011

Väsymys

On taas sattunut ja tapahtunut. Väsymys on ihan pohjatonta. Onneksi on tuo pieni tirpinkäinen, joka pitää liikkeellä. Muuten sitä makais peiton alla itkua tihrustamassa päivästä toiseen. Ja ystävät. Ei ne osaa edes arvata, kuinka paljon helpotusta ja lohtua saa niistä puheluista ja kyläilyistä, kun vaikeimmat hetket on päällä. Jospa tämä tästä jossain vaiheessa helpottais.

Piristeenä toimii tietysti shoppailu, mikäs muukaan! Gapille lähti tänään kimppatilaus ystävän kanssa. Tämmösiä tuleepi meille. Nyt vaan jänskäillään kokojen kanssa, meillä kun ei Gapilta ole ollut aiemmin kuin yhdet sukkikset.Eilen ei meinannut uni tulla millään, ni kattelin sivustolta osan omaa silmää miellyttävistä vaatteista ja aamusta annoin Fannin valita niistä hänelle mieluisimmat. Olisin ehkä valinnut vähän toisin, mutta on nääkin oikein kivoja.

-Mari

7 kommenttia:

 1. Toivottavasti väsymys helpottaa pian! Ystävät ovat kyllä tärkeitä ja pienikin viesti piristää kummasti. Niin ja se shoppailukin, tietysti!
  Kivoja oli Fanni valinnut, ihan "itsensä" näköisiä :-)

  VastaaPoista
 2. Hei mistä tilasitte tuotteet? nimimerkki: kiinnostunut tilaamaan myös!

  VastaaPoista
 3. Mitäs kokoja otit Fannille? Mä kanssa kävin kurkkimassa ja kivoja vaatteita löytyi isot kasat, mutta koot mietityttää vähän muakin, meillä ei oo ollut ko. merkiltä ikinä mitään.

  VastaaPoista
 4. Fanni on nyt ehkä jotain 110cm pitkä, meillä on pääasiassa käytössä 116cm vaatteet ja tuolta otin kokoa S, joka vastaa niinku 6-7v kokoa. Voin infota minkälaista kokoa vaatteet on kunhan ne kotiutuu meille :).

  VastaaPoista
 5. Joo, se olis kiva :) Koitinkin eilen jo tilailla sieltä, mutta eihän mun teini-kortilla sieltä mitään saa ;) Täytynee siis hommata ihan aikuisten kortti :P

  VastaaPoista
 6. Mulla on kanssa vaan teinikortti, mut onneks kaverilta löytyy luottokortti ja se on jumissa näihin lastenvaatteisiin, ni laitettiin kimppatilaus menemään ;D

  VastaaPoista