sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Pohdintaa rukkasista

Fanni on alkutalven mankunut sormikasmallisia rukkasia. Kait ne on niinku isojen tyttöjen juttu. Rukkasilta noin yleensä toivoo joko vedenpitävyyttä tai vaihtoehtoisesti lämpöisyyttä. Yhdistelmäkin toki passais, vaan kuulostaa aika mahdottomalta, ainakin mikäli sormikasmallisista on kyse.

Ollaan alkutalven aikana kokeiltu erilaisia sormikasmallisia. Ticketit ihan liian kapeat, ainuttakaan sormea ei saatu oikeaan paikkaan, kokona kokeiltiin 5-6 ja Fannilla on kuitenkin esim Reimatecin rukkasista käytössä koko 1, että noin niinku isokätisyydestä ei ole kyse. Reimatecin rukkasmallisissa sormet ei mene perille asti, ei lähellekään. Samoin oli myös KappAhlin ja Lassien hanskoissa.

Tänään sitten osu ja uppos. Löyty Legotecit, joku halvempi malli, -30% alella noin 12e. Rukkasissa lukee kyllä legotec, mutta lapuissa ei lainkaan mainintaa vedenpitävyydestä. Ja tosi ohuetkin on, joten tuskin on lämpimät. Kaupassa kokeiltiin 98/104cm, kämmenselän leveys oli hyvä, mutta sormista jäi vähän nafteiks, otettiin 110/116cm, sormista tuntu paremmilta ja koon puolesta toi kuuluiskin olla.

Erehdyin huvikseni kotona kokeilemaan omaan käteen, melkein sopivat. Eikä mun käsi voi olla vain himpun isompi kuin 5-vuotiaalla. Pöh. Värin puolesta sopisi kyllä mainiosti ensi talveksi hankittuun ticketin pallohaalariin.-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti