sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Tykkään Tukholmasta

Edellisellä risteilyllä tehtiin Tax freessä sen verran ostoksia, että saatiin bonuskortti, joka on voimassa su-ke lähdöillä. Ajattelin samantien, että käyttämättä jää.

Äsken kortti osu silmille muuttoraivausta tehdessä, päättymispäivä pompsahti silmille, 22.12.2010. Hei, mullahan loppuu työsoppari silloin! Ja eikun katselemaan mitä on tarjolla.

B-hyttiä 16 eurolla, A-ulkohyttiä 50 euroa. Tosin noi äkkilähtöhinnat on syksyn pyörinyt samoissa, enkä ole varma haluaako kukaan risteillä niin, että paluu on jouluaattoaamuna. Siis kukaan muu paitsi me :D.

Varailin nyt kuitenkin matkan, joka pitää maksaa vasta joskus joulukuussa, niin ehtiipä katella niitä äkkilähtöjen hintojakin silloin. Halvallahan niitä varmaan on, jos muut ei halua matkustella silloin.

Tukholma vaan on niin kiva, voisin käydä siellä paljon useemminkin, toi laivailu vaan on väähn turhan raskasta ja lentäminen+hotelli liian kallista. Voisin ihan jopa kuvitella muuttavani Tukholmaan.

-Mari

2 kommenttia:

  1. No kerro nyt jo mihin te muutatte? :)

    /S

    VastaaPoista
  2. Mä unohdan aina vastata. Siis ei mihinkään kauas, ihan siihen nurkille missä ollaan nytki asuttu. Itä-Helsinki <3 ;D.

    VastaaPoista