lauantai 23. lokakuuta 2010

Narinaa turhasta


Pienestä sitä ihminen osaakin ärsyyntyä. Käytiin tänään Sellossa BR lelussa ja liityttiin johonkin BR clubkerhoon, vai millä nimellä nyt lieneekään kulkevan. Koneelle kirjattiin lapsen nimet sun muut ja nyt oli kiitos rekisteröitymisestä- viesti tullu sähköpostiin ja siinä lukee "FANNY". Aaargh. Miks kukaan olettaa heti automaattisesti, että y:llä. Tai ymmärtäisin, että olettais, jos olisin puhunut lapselleni ruotsia, mutta neijh, kyllä mä suomea puhuin. Isot on taas ongelmat! ;D

Aamu shopattiin Sellossa. Iltapäivän Fanni ulkoili ja mä yritin vähän pakkailla täällä vanhassa kodissa. Kohta lähetään isukin kanssa syömään, pappa betalar ;). Uuteen kotiin tuskin tällä aikataululla tänään edes ennätetään.

-Mari

3 kommenttia:

 1. Hih, itse olen tottunut ties minkälaisin keskusteluihin ja viimeksi olin itsekin niin väsynyt, että en ole varma, mihin muotoon Nishan nimi meni, kun sitä tavastin ja unohdin, missä järjestyksessä ne kijaimet ovat.

  No, kaikkeen tottuu. Mutta kun liityin kirjakerhoon ja pojan etunimi muutettiin kerhossa sukunimeksi ja etunimeksi saatiin Ali, niin mieskin jo vähän hermostui. Kuka idiootti kirjoittaisi oman lapsensa etu- ja sukunimet väärinpäin.

  Milloinkas teillä on muutto? Ja mihin päin?

  VastaaPoista
 2. Heh, ihan sama ongelma täällä.. "Ai Nelli - kirjotetaanko iillä vai yyllä?" :-D

  Ai siis mikä uusi koti??? Miten multa on mennyt ihan ohi! Nyt äkkiä vanhoja postauksia lukemaan, mutta siis onnea uuteen kotiin jo etukäteen!

  VastaaPoista
 3. Mari: No meillä ei sentään ihan noin nurin nimi oo menny. Muutetaan tähän ihan lähistölle, nyt asutaan tässä Kehä ykkösen vieressä Kivikko/Kurkimäki. Uuteen kämppään avaimet saatiin tän kuun 18.pvä, vanhan avaimien luovutus on vika päivä. Varsinainen muutto tehdää ens viikon ke ja to, nyt ollaan kaikkea pikkusälää kannettu jo viikon verran.

  Jassu: sieltä vanhoista teksteistä joo löytyy asuntotarinat :). Ja kiitti, sitä onnea todella tarvitaan siellä remontin keskellä!

  VastaaPoista