torstai 7. lokakuuta 2010

Hullareilta

Eilen käytiin Fannin kanssa iltapäivästä. Ihmisiä oli riittämiin, hulluksi siellä tosiaan meinasi tulla, kiitos tuon 5-vuotiaan, joka säntäili minne sattuu.

Eilen ostettiin:

Benetton trikoopaita 6,90e, Bogi sukkikset 8,90e/2kpl, Esprit sukkikset 5,90e, Bogi sormikkaat 3,90e/3kpl.

Benettonin neuletakki 14,90e.

Benettonin collegetakki 16,90e.

Eilen ostettiin lisäksi karkkia (tietty!), silmämeikinpoistoainetta, huulirasvaa ja äidille trikoopaita.

Lisäksi käytiin kappikselta hakemassa vaaleanpunainen collegetunika, n.8e. Maanantaina ostettiin samanlainen harmaana ja kun se oli niin sievä, niin piti toisessa värissäkin hakea.

Eiliseltä jäi sitten harmittamaan Tigin shampoo+hoitoaine, jotka kävin tänään hakemassa, yhteensä 38e. Mukaan nappasin myös Haisuli-muumimukin 10,90e. Pentikin porokynttelikköä kävin taas silittelemässä, onneksi tuohuskynttilät oli loppu, joten oli hyvä syy jättää kynttelikkökin ostamatta.

-Mari

3 kommenttia:

 1. Ihanat nuo espritin harmaat sukkikset!

  VastaaPoista
 2. Multa meni ihan ohi suun nuo Benettonin neule- ja collegetakit, olivat kuulemma kaikki loppuneet heti alkuunsa Tapiolassa.

  Kiitti vinkistä, tuollainen Kappiksen collegetunika harmaana on meidänkin hankittava!

  VastaaPoista
 3. Ida-Antonia: Ostin Lindexiltä aiemmin FIXin harmaan neuletakin ja niihin metsästin sukkiksia, osui oikein sopivasti noi Espritit kohdalle, koko tosin hieman jännittää.

  Jassu: Itiksessä niitä oli ihan reilusti jäljellä vielä ke iltapäivästä, ainakin meidän koot löyty ihan suht helposti. Se harmaa mekko on ihana niiden hm:n harmaa-valkosten pilkkusukkisten kanssa ;).

  VastaaPoista