perjantai 15. lokakuuta 2010

Töissä...

...on päiviä kun on hillitön kiire. Hyvänä esimerkkinä maanantait. Ja sitten ne päivät kun 4/5 hoitajista on koulutuksessa ja loput yrittää pitää koko taloa pystyssä. Eilen oli semmonen päivä. Koko aika oli jonoa, jos ei paikanpäällä, ni puhelimessa.

...on myös päiviä, jolloin on tooosi hiljasta. Ja tänään on semmonen päivä. Aika matelee, puhelin soi harvakseltaan. Väkeä on sen verran ettei tarvitse huolehtia käytävällä olevasta jonosta, ainoastaan puhelimesta.

Pidän enemmän niistä päivistä kun on menoa ja meininkiä, kello juoksee, koska sitä ei ehdi edes katsoa. Kurja puoli on se, että ruoan joutuu lappamaan naamaan liian nopeasti ja mä olen tosi hidas syömään. Vessaankaan ei välttämättä pääse, jos puhelimessa ei ole muita. Tätä tosin sattuu joskus hiljaisinakin päivinä, kuten esimerkiksi NYT.

Mä kyllä niin tykkään tästä työstä, kaikenlaisista päivistä.

-Mari

1 kommentti:

  1. Mulla on kyllä sellaista töissä, että 75 minsaa pitää paasata, ohjata ja opastaa ja sitten 15 minsaa juoksee edestakaisin ja yrittää saada kopiokonetta toimimaan. Niissä 15 minsan tauoissa pitäisi saada kahvi- ja ruokatauot pidettyä. Näitä sitten 3 peräkkäin ja sitten voi alkaa tehdä seuraavan päivän suunnitelmaa.

    Ottaisin mieluusti sellaisen seinääntuijottelupäivän, vaikka totta on, että aika menee nopsaan, kun ei ehdi hengittää välissä.

    VastaaPoista