lauantai 16. lokakuuta 2010

Viikonlopun mietteet

Fanni lähti torstaina mummolaan syysloman viettoon. Sain pari huilipäivää pitkästä aikaa. Teki kyllä hyvää! Tänään tuli pampulainen kotia ja pääasiassa sovun ilmapiiri on tänään vallinnut täällä kaaoksen keskellä.

Ystiksen kanssa suunnattiin heti aamulla ysiltä Ikean penkojaisille. Vinkki saatiin Ikean myyjältä, kun yks päivä poistopisteessä pyörittiin ja pohdittiin huonekalu-asioita. Hemnesiä ajattelin tupata uuden huushollin täyteen, tv-tasollakin vaan hintaa 200e. Tänään se tosin irtos mukavaan 50e hintaan. Ostinpa samaa sarjaa lipaston 20e ja kenkäkaapin 20e. Kun halvalla sai! Pintavaurioita saattaapi olla, ei katteltu pintoja, toivottavasti ei nyt ihan kaatiskamaa ole. Sen näkee ens viikolla, jos päästää jo uuteen kotiin kasaamishommiin saakka.

Maanantaina saadaan avaimet, loppukuu on aikaa siirtää tavarat vanhasta uuteen. Ajoittain iskee ahdistus, lähinnä aikaansaamattomuuden vuoksi. Kirjahyllystä jo päästiin eroon ja sen näköistä täällä onkin. Kaikki tavarat lojuu ihan levällään, muuttolaatikoita olen pakannut vasta ihan muutamat. Miten kaksiossakin voi olla näin paljon pakkaamista?!

Uusi telkkukin odottaa Matkahuollon pisteessä noutamista, saa senkin suoraan kannettua uuteen kotiin. Tänään ostetut huonekalut taas veljen autossa. Veli-kulta varmaan repii huomenna pelihousunsa, kun yritän ehdottaa auton vaihtoa ja tehdä selvitystä, että maanantaina sen pitäis sitten tulla auton kanssa ja autella kantamisessa.

Kovasti yritän olla stressailematta, onhan tässä vielä aikaa.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti