keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Syysillat on niin parhauttaOn semmonen olo, että toistan itseäni. Hehkutin viime syksynä varmaan ihan samoja syysillan parhauksia.

-villasukat
-lämmin kaakao
-kynttilät

Tähän iltaan ekstra kivaa toi uudet Pentikin tuikkutelineet, vai miksihän lie näitä kutsutaan. Kävin Pentikillä varaamassa nää kun oli hinnat kuutamolla ja maanantaina kävästiin hakemassa. Hetken aikaa kesti ennen kuin raaskin avata setit, nyt ne jo koristaakin keittiön pöytää (joka muuten on kaaoksen vallassa).

Hulluilla päivillä on Pentikin hopeoitu porokynttelikkö 29,90e ja hurjasti tekisi mieli ostaa se. Järki vaan haraa vastaan, ettei 30 euron sijoittaminen kynttelikköön ole kovin fiksua. Tänään kävin poroja jo vähän silittelemässä, mutta sain ainakin toistaiseksi pidettyä näppini kurissa ;).

-Mari

2 kommenttia:

  1. Niin on , todellakin parhautta!

    Tuo Pentikin lyhty on tosi kaunis, meiltä löytyy myös tuo tummempi versio ja tykkään tosi paljon.

    Mä taas himoitsin tänään niitä Pentikin lanpunjalkoja, mut hillitsin itseni kun en keksinyt paikkaa sille. Hyvä minä! (ja melkein jo harmittaa...)

    VastaaPoista
  2. Joo se lampunjalka oli kanssa ihana. Mä yritän nyt hillitä sen aikaa, et päästään uuteen kotiin, sinne täytyy kuitenkin ostaa paljon kaikkea, ni täytyy vähän yrittää hillitä rahan menoa nyt.

    VastaaPoista