tiistai 19. lokakuuta 2010

Telkun kävi ohrasesti

Tilasin viime viikolla Gigantin verkkokaupasta telkkarin, kun halvalla sai. Loppuviikosta se tulikin jo lähikauppaan, jossa on matkahuollon piste. Ajattelin hakevani telkkarin uuden asunnon avaimet saatuani, eli nyt alkuviikosta. Se oli kuitenkin melko huono ajatus, koska eilen sain puhelun, joka meni kutakuinkin näin: "Matkahuollosta hyvää päivää, teille oli Gigantista tullut paketti xxxxx:n siwalle. Nyt on semmonen tilanne, että sinne siwaan on murtauduttu ja tää sun paketti on varastettu sieltä".

Siis mä oikeesti purskahdin nauruun. Viime talvena sama kauppa ryöstettiin ainakin kahdesti. Usein mietin, että uskallanko mitään paketteja sieltä mennä hakemaan ollenkaan, kun niin hurjaa touhu siellä välillä on ollut. No nyt sitten kävi näin. Soittelin eilen Giganttiin ja kyselin mitäs tehdään, naurettiin sen asiakaspalvelutyöntekijän kanssa, se oli, että jaa-a, ennakkotapaus. Tänään olivat laittaneet viestiä, että lähettelevät uuden telkun mahdollisimman pian. Toivottavasti ei sinne samaan kauppaan :D.

Niin paljon kun mä Helsinkiä rakastankin, niin täytyyhän jotain huonoja puoliakin olla ;D.

Kirjoitinkohan mä tästä jo? Liian paljon asioita muistettavana ja hoidettavana, ni pätkii ja pahasti.

-Mari

4 kommenttia:

 1. Eikä!? No piti sitten tietenkin just se sun telkku viedä!

  Kaveri asuu Kalliossa Siwaa vastapäätä ja sinnekin on nyt tehty vaikka mitä kaasuiskuja ym. Viimeksi oli kassa paennut ulos ja lukinnut ovet. Ainoa vaan, että liikkeessä oli sitten ryöstäjien lisäksi ollut myös asiakkaita! Että turvallista kauppareissua vaan.

  VastaaPoista
 2. Hahah, toi se vasta kauheeta olis. Parempi munkin pysyä pois sieltä kaupalta, ettei vaan käy samalla tavalla :D. Kyllä se nyt naurattaa, mutta olis nauru varmaan kaukana, jos sattuis keskelle moista tilannetta.

  VastaaPoista
 3. Hahaha, ihan käsittämätöntä :D No, ehkä jollain sit oli tarve tv:lle... ;)

  /S

  VastaaPoista