lauantai 23. lokakuuta 2010

Ne TÄYDELLISET kengätMä olen ihan totaalisen rakastunut näihin. Nää vaan on niin täydelliset. Ellokselta koot mennyt aikapäiviä sitten, siellä hinta 84,90e, ja tietty olis sen -50% vielä saanut, eli oikein mieluisaan hintaan. Kavatin e-butikissa 91e + pk:t. Ei vaan pysty maksamaan satasta kengistä vaikka olis kuinka ihanat. Varsinkaan, koska nää olis kauppakengät, ei näitä mihinkään pihalle ja tarhaan raaskis laittaa. Ja nää säästäisin muistojen laatikkoon, niin niin ihanat.

Tää jatkaa huokailemista täällä....

-Mari

4 kommenttia:

 1. Mä olisin kanssa mieluusti noi halunnut, vaan vähän myöhästyin, kun tosiaan koot oli jo loppunut :/ Jokos oot muuten uuden kameran hankkinut, kun syksyllä postailit sellaisesta? :)

  VastaaPoista
 2. Saila: en oo vielä raaskinut. Hinnat noissa tulee alaspäin hurjaa vauhtia, nyt on ollut jo niitä parempiakin malleja 590e, joten vielä odottelen ;). Ja nyt tarvii ostaa sohvaa, hyllyä, sun muuta, kun on muutto, ni ei rahaakaan oo 500 euroa ylimääräistä nyt tommoseen turhakkeeseen :D.

  VastaaPoista
 3. Joo hinnat tulee kyllä kovaa vauhtia kaikeassa elektroniikassa alaspäin, meillä yleensä aina käy sellanen tuuri, että ostetaan siellä aallon harjalla ja hetken päästä saa samaa tavaraa monta satasta halvemmalla :D (ehkä se on vaan tyhmyyttä, ihan kun ne tavarat nyt kesken loppuis, kuitenkin aina tulee uusia malleja ja vanhat poistuu).

  Muutto on kyllä yleensä aina sellanen asia, joka vie rahaa ihan kiitettävästi, varsinkin jos haluaa vähän panostaa uusiin tavaroihin tms. Meillä olis myös muutto edessä maaliskuussa (toinen nyt vähän ajan sisään) ja sillon haluan myös uuden sohvan ja pesukoneen :P Ja ehkä sitä sit panostaa myös muuhunkin, kun kuitenkin uuteen kotiin pääsee!

  Tsemppiä teille muuttohommiin!

  VastaaPoista
 4. itse en näistä livenä tykännyt ja palautin takaisin. ovat kuvassa nätimmät, jopa brandoksen kuvissa näyttää nätimmiltä mitä on.

  VastaaPoista