sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Viikonloppu ja tulevaa viikkoa

Hermot on ollut koko viikonlopun riekaleina. On väännetty siivoamisesta ja vaatteista. Tänään en enää jaksanut edes tapella vastaan, niinpä lapsoseni puki synttärijuhlille itse valitsemansa mekon ja kaksi kokoa liian suuret rikkinäiset korkokenkäsandaalit jalkaansa, jotka olen ostanut kirppikseltä 0,50 eurolla leikkikäyttöön. Ei paitaa lyhythihaisen mekon päälle, eikä sukkiksia. Juhliin lähdettiin niin, ettei lapsonen ollut syönyt. Ihana Milla piti lapsosen hoivissaan vielä juhlien jälkeenkin pari tuntia, jotta sain käydä tuulettamassa hermojani. Suuntasin kaverin luokse, joka on menossa naimisiin juhannusaattona. Puheenaiheena oli hyvinkin pitkälti häät ja kaikki niihin liittyvä järjestely.

Ens viikolla on siis vaan neljä päivää töitä ja päiväkotia. Torstai-iltana lapsonen menee taas Millalle, jos vaan niille passaa ja suuntaan hääparin ja muutaman muun kanssa koristelemaan juhlapaikkaa. Perjantai meneekin häähumussa ja lauantaina on lähtö mökille, päästään viettämään juhannuksesta vielä rippeet. Menoa ja meininkiä riittää taas tulevallekin viikolle.

-Mari

3 kommenttia:

  1. Kyllä meille passaa! Ei haittaa vaikka olisi Birgitta käynti sille päivälle, Fanni voi hyvin tulla mukaan jos ollaan vielä siihen aikaan kun tuot niin siellä.

    VastaaPoista
  2. Jaahas, teillä on ollut vähän vääntöä viime aikoina? Ei voi muuta kuin toivotella pitkiä piuhoja, onneksi kaverisi jeesaa ja pääset vähän tuulettumaan! Jaksamisia!

    VastaaPoista
  3. Milla: okei hyvä homma. Saattaa kyllä mennä aika myöhään Sini sano, että sen sisko olis vasta kuuden aikaan niillä vahtimassa niitä sen poikia. Mut soittelen sulle, ni sovitaan sitte tarkemmin.

    VastaaPoista