tiistai 15. kesäkuuta 2010

Valittaja-eukko

Mitä enemmän mulle tulee ikää, sitä enemmän mä valitan. Mitähän se on sitten eläkkeellä ollessa?

Me&I:lle laitoin palautetta eilen. Housujen vyötärökumppareista ja ruskeasta etanapaidasta, jonka väri on haalistunut ihan järkyttävästi ja käyttökertoja jotain 10? Sen hintaisella paidalla ei mun mittapuun mukaan ole varaa haalistua. Vastauksen sain jo tänään, tosin melko epämääräisen semmoisen.

Nirppanokka-nettikauppa: Palvelu tilatessa oli hyvää (tilauksesta jo reilu puoli vuotta). Yksi huppari otettiin käyttöön vasta nyt ja ekan pesun jälkeen kulahti muodottamaksi. Vastauksen sain kohtuullisessa ajassa, kyseltiin lisätietoja. Vastasin heti ja nyt ei ole viikkoon taas kuulunut mitään.

Lindex: ihana Eemeli&Iida sarjan paita, johon jäi hälystä jo reikä, pesussa reikä hitusen ehkä suureni, haluan todellakin vaihtaa paidan! Meillä on joku neljä Lindexin vaatetta nyt, joissa on nuppineulanpään kokoinen reikä, nimenomaan hälyttimestä tullut, tosi ärsyttävää, koska vaatteet on pilalla.

-ValittajaEukkoMari

2 kommenttia:

  1. Mä muuten otin yks kerta ton Lindexin vaatteiden reikiintymisen kassalla puheeksi ja se sanoi että tottakai tuot takasin niin saat uuden.

    VastaaPoista
  2. Joo mä kiikutin ton Iida-paidan takas ja sain uuden tilalle, myyjä sano et se häly on väärin laitettu. Ja valitin samalla et ku meillä on joku neljä muutakin vaatetta, joissa on myös hälystä tullut reikä ja nyt ne reiät on jo suurentunu :/.

    VastaaPoista