sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Se olis sitten huomenna taas niinku töihin!

Viikonloppu meni niin nopeeta. Ihan liian nopeeta. Mä en enää edes muista mitä me eilen tehtiin. Käytiin ainakin Itiksessä, nii joo, ja Millalla kyläilemässä myös. Kylässä puhuttiin siitä yhdestä ystiksestä, joka asuu kaukana. Sanoin Millalle että on outoa kun ei nyt ole mitään sovittua, viime aikoina kun ollaan nähty vähän väliä.

Tänään Milla sitten soitteli, kerto että se ystis onkin tulossa tänään Helsinkiin ja on keskiviikkoon saakka! Oltiin aamupäivä lähipuistossa, jossa oli kiva tapahtuma. Sen jälkeen piipahdettiin kaverin pojan 4-vuotis kekkereillä ja sieltä suoraan taas Millalle, jonne ysti tuli ponnisen kanssa. Mahtista.

Harmittaa nyt vaan olla töissä, kaikki muut on kuitenkin lapsineen kotona, ni ei niin päästä rientoihin mukaan. Onneks noi on ihania ja lupasivat hakea Fannin puolilta päivin tarhasta mukaan rientoihin. On Fannillekin vähän kevyempi lasku tarhaan kahden viikon lomailun jälkeen.

Onneks on noi ihanat. Muuten saattais taas olla vaikeempaa. On kuviot taas menny siihen suuntaan. Mut toisaalta yllättävän helppoa on ollut, mä selviän tästä. Ja sen myötä elämä varmasti helpottaa pidemmän päälle. Mä niin tykkään mun elämästä, aina vaan. Näin on menny jo monta päivää, toivottavasti hyvät tuulet jatkuu :).

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti