lauantai 12. kesäkuuta 2010

Säästä

Eilen mua ärsytti ihan suunnattomasti viikonlopuksi luvattu sää. Viikonloppu kun on ainoa sauma kunnolla tehdä jotain. Sambakarnevaali olis tänään ja haluaisin Fannin viedä sitä katsomaan, täytyy nyt katsoa alkaako ripsuttelemaan vettä.

Viikonlopuissa ihan parasta on kyllä aamut. Saa heräillä ihan rauhassa, tehdä aamupalaa, katsoa lastenohjelmia ja roikkua koneella. Eiköhän me sisälläkin keksitä tekemistä, jos nyt on kurja ilma ulkona koko viikonlopun.

Fanni on räjäyttäny sen huoneen, ihan järkky sotku, joten siivotessa menee varmaan tunnin verran. Imuroidakin pitäis (ärsyttävin kotityö top3!). Sea Life houkuttelis, Fanni eilen lehdestä Sea Lifen mainosta katteli pitkän tovin ja hain tunnisti.

Muuta sisäpuuha vaihtoehtoja olis kyläily, leffaan meno, sisäleikkipuistot ja shoppailu. Leffassa ei tosin taida mennä meille mitään, sitä 5v. synttäripäivää kovasti odotellessa, luo uusi mahdollisuuksia leffateatterissa se päivä!

Eilen kaiveltiin Itiksen alelaareista kaverin pojalle jarrusukkia, -70%, löyty samalla aleprosentilla meille panta ja pinnejä. Lisäksi siellä oli joitain juhlasukkiksia, huiveja ja hattuja, lippiksiä, pipoja.

Nyt riisipuurolle.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti