keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Töistä

Eilen oli eka työpäivä ja olin ihan hukassa koko päivän. Työpäivän loppupuolella iski väsymys liiasta informaatiosta, istuin ja tuijotin eteeni. Tänään meni jo paljon paremmin, oli kolme omaa potilasta ja olin ns. lääkevastaava. Pääsin siis jo oikein kunnolla työn makuun. Pieniä hetkiä oli niin, että pysty rauhassa istumaan, muuten oli tekemistä koko päiväksi. Iltapäivästä on aina semmoset 1,5 tuntia, kun iltavuoro tulee töihin, ettei oikein oo mitään ihmeempää hommaa, käy aika vähän pitkäks. Mä tykkään mielummin tehdä koko aika jotain, ei käy aika pitkäks.

Pampula (=Fanni) lähti isin kanssa mummolaan jo sunnuntaina. Alunperin oli tarkoitus, että neitinen kotiutuu tänään, mutta kun ei mitään kuulunut niin oli soiteltava perään. Siellä on ukki tehnyt leikkimökin ja Fanni oli mummille jo eilen ilmoittanut, ettei tiedä koska lähtee kotiin, kun pitää leikkiä. Tuleekin nyt sitten vasta perjantaina kotia. Mulla on ihan hurja ikävä. Toisaalta parempi näin, on kuulemma nukkunut mummolassa tänäänkin puoli yhteentoista. Vähän olis ollut ikävä herätys huomenna aamulla ennen kuutta, kun unirytmi heittää häränpyllyä :).

Nyt mä oon ihan hukassa kun tuli jatkoaikaa yksinololle, ehkä sitä vois huomenna mennä uimaan tai jotain. En oo jaksanu edes lenkkeillä, sen verran väsyttävää toi töissä käynti, ainakin näin alkuun ;).

Fanni on hinkunut crocseja nyt jo pidemmän aikaa. Sopivasti oli stokkalla kantis-tarjouksena. Eilen jo kävin töiden jälkeen katsomassa, mutta koot oli loppuneet jo ekan päivän aikana. Varasin sandaalit ja kävin tänään hakemassa. Tämmöset tuli meille.

-Mari

3 kommenttia:

 1. Mä halusin jut tollaset mut ne turkoosit itelleni mut en raaski ostaa kun mul on mary janet tossa värissä mitkä ostit fannille, tosin ne on ollu mun sisäkenkinä, jos sillä verukkeella et toiset on sisä käyttöön? En kyl tosin oo osannu käyttää niit viel ulkona.

  VastaaPoista
 2. + meil on teille synttäri kutsu, en viitti lähettää jos tuut kuitenkin joku päivä tuomaan niitä mun ostoksia :D

  VastaaPoista
 3. Aloitus uudessa työssä on aina yllättävän rankkaa eli tsemppiä vaan!
  Ehkä ihan hyvä, että saitkin jatkoa omalle ajalle. Älä tee yhtään mitään! :-D Makaa, lue lehtiä ja vaikka lakkaa varpaankynnet.. Mulle sekin vähä olisi ihan parasta luksusta!

  VastaaPoista