perjantai 4. kesäkuuta 2010

Mulla ei oo tasapaksua.

Mä oon niin iloinen, ettei taas käy järkeen. Aina on joku kaks viikkoa paskaa, mieli on ihan maassa ja sitten koittaa ilon päivät. Ja nyt on taas ilon päivä! Tuntuu, ettei ikinä oo semmosta tasapaksua. Mulla on varmaan joku lievä bipo. Eikä tää nyt johdu siitä, et oon ollu niiden kanssa, vaan osaan taas diagnosoida ;D. Tosin oon nyt kolmisen vuotta odotellu sitä skitsofreniankin puhkeamista, koska kaikkia esioireitahan on ollut jo vuositolkulla :D. Ehkä sitten kuitenkin luulosairas?

MUTTA. Mä viihdyn töissä niin hyvin. Aamuheräämiset on kyllä tosi syvältä, oon joskus helmikuussa viimeks joutunu herää aikasin, joten hieman hankalaa näin alkuunsa. Enhän mä ikinä mitenkään pitkään nuku, yleensä viikonloppuisinkin herään 7-8 aikaan, mutta nyt on kuitenkin kyse heräämisestä 5.45. Jo se, että luku alkaa viidellä, ni puistattaa. Töissä on ollut mahtista, vähän ennakkoon jo oon taas ahdistunu noista Fannin kymmenen tunnin hoitopäivistä, mutta ei niille vaan voi mitään.

Vaikka töissä onkin ollut kivaa, niin olen hurjan iloinen viikonlopusta. Eka viikko on aina vähän uuvuttavampi. Tosin tokasta päivästä lähtien oon ollut tosi perillä jo kuvioista,, ihan yllätyin itsekin. Viikonlopun piti olla ohjelmaton. Ja olis ollut oikein suotavaakin, ettei olis ollut mitään ihmeempää, koska pampula tulee tänään kotiin. Huomiselle ilmesty kuitenkin yhdet valmistujaisjuhlat ja sunnuntaille kaverin pojan synttärit. Täytyy nyt kattoo ihan fiiliksen mukaan, jos väsyttää, ni ei mennä.

Fanni on ollut nyt kaks viikkoa lomalla ja pitäis jotenkin orientoida sitä päiväkotiin menoon, maanantaina se lysti olis taas edessä. Mummin kanssa toissapäivänä puhuin, ja Fanni oli heränny sinä aamuna puol ykstoista, eli unirytmin käännätys uuteen uskoon ainakin tehdään. Mutta voi herranpieksut, että mä odotan sen neitokaisen kotiutumista. Mulla on ollu niin ikävä, etten tiedä onko ikinä ollut näin ikävä. Nyt ei oo sentään itkettäny, mutta pyörii tyttönen mielessä ihan koko aika. Vielä vajaat viis tuntia ja saan neitokaisen sylkkyyn.

-Mari

7 kommenttia:

 1. Tosi kiva että olet viihtynyt töissä!! :)

  VastaaPoista
 2. Ette taida v.loppuna sitten ehtiä kylään?

  VastaaPoista
 3. Milla: mä jo unohdin :D. Yritetään kovasti, onks teillä jotain menoa vai himailetteko vaan?

  VastaaPoista
 4. Varmaan himaillaan ainakin la, kauhea kaaos meneillään.

  VastaaPoista
 5. Puol yhteentoista??! Miten se on mahdollista? Nimim. lapsi nukahti eilen 22.30, heräs 06... Ei väsyttäis, ei... :)

  /S

  VastaaPoista
 6. S: Mä en ollenkaan tajuu miten Fanni kykyenee tommosiin uniin, kait se on isältään perinyt noi unenlahjat :D

  VastaaPoista
 7. No hitto, jos se ois perinnöllisyydestä kiinni, niin oma nukkuis ympäri vuorokauden! :D ...ehkä sitte teini-iässä... ;)

  /S

  VastaaPoista