perjantai 26. maaliskuuta 2010

Viikkoon on mahtunut...

...herkkuja. Ihan liikaa herkkuja! Muun muassa pellillinen mokkapaloja ja 3 pussia mikropopcornia. Nyt on vikat popcornit syöty, joten on taas aika aloittaa ne paremmat ruokailutottumukset alusta. Hedelmiä, hedelmiä ja vihanneksia. Ja tietty tavallista ruokaa. Vähemmän herkkuja. Painokin on pompsahtanut taas ylöspäin.

Eilen veljeni soitti ja kysyi lähdenkö makutuomariksi kun hän menee ostoksille. Ja minähän lähdin, Fanni meni äitille siksi aikaa. Kierrettiin kolme kauppaa (H&M, Aleksi 13, Jack&Jones), jokaisesta osti jotakin. Ajallisesti reissu vaati pari tuntia, rahallisesti noin 350e. Ostoksien joukossa oli neljät farkut, farkkushortsit, collegehousut, pellavahousut, neljä tavallista t-paitaa, hihaton paita, siistimpi t-paita ja Lacosten kengät. Tarvetta olisi ollut vielä toisille shortseille ja pitkähihaisille paidoille (trikoopaitoja, neuleita, huppareita). Veljen kanssa shoppailu on niin simppeliä, käydään vaan rekki rekiltä läpi tarjontaa, kaikki kivat voi kerätä sovitukseen, melkein kaikki näyttää sen päällä hyvältä, eikä mikään oo rahasta kiinni. Itsellä se on ihan toista, maha pömpöttää, reidet on liian paksut, eikä raaski maksaa kovin paljoa.

Kateellisena eilen vieressä mietin että hitto kun joskus mulla olis varaa samanlaiseen reissuun. Niinpä oon nyt pohtinu, että jos laittaisin taas lastenvaatteiden ostelun jäihin ainakin hetkeksi ja keskittyisin ostamaan itselleni. Kirppiksiltä toki voi ostella Fannillekin, se on halpaa ja tyydyttävää ;). Muutama juttu Lindexillä vielä on, jotka Fannille haluan. Sen jälkeen sitten ehkä jarrua. Pitäis vaan saada niitä hiisin alelappuja tulostettua.

Kohta mennään Itikseen lääkäriin, ehkä samalla täytyy piipahtaa Lindexiin. Ruokakaupassakin täytyy käydä.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti