keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Ostoksia ja "muutamat" kengät

Yks päivä piipahdin koulun jälkeen Lindexille, jossa oli paljon pientä sälää -70% alessa. Niinpä meille kotiutui taas kaikenlaista. Pilkulliset trikoot ostin -25% alelappusella, itselle alushousuja 2e/kpl, ei paha. Loput -70%, lila poolo, kahdet aurinkolasit, pari lippistä, pantoja, kangaskassi ja legginsit (jotka oli jo kassissa tarttunut aurinkolasien sankaan ja hajonnut!).


Tää on se nappi, josta painetaan ja äiti hermostuu. Puuroa oli kulhon pohjalla VÄHÄN, ja pikkasen piti kaataa maitoa kyytipojaksi. Kuitenkin jostain kumman syystä kulho oli täynnä maitoa kun sen pöydällä huomasin. Murr.

Ellokselta oon tilannu Fannille kauheen läjän kenkiä sovitukseen, kaivelin kaapista kuitenkin kaikki kengät ihan vaan sen takia, jotta näen mitä tarvitaan. Ja HUPS, näitä olikin näin paljon! Yhdet kunnolliset sandaalit vielä tarvitaan. Tässä nyt Kavatin kävelykengät, Converset, Vikingin goret (varrelliset ja matalat), Eccon lenkkarit, Cientan kangaskengät, Lelli Kellyt siistimpään menoon ja kolmet halvat sandaalit.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti