sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Välikausirukkasia


Välikausirukkasista meillä on Reimatec ihan ehdoton suosikki. Käytöstä huolimatta nämä on pysynyt ihan ok kunnossa. Reimatec noin muuten on boikotissa, uutena en osta muuta kuin rukkasia. Parempia ei vaan oo vastaan tullut. Täydellä hinnalla en näitä todellakaan osta, yleensä -50% alesta hamstraan, nytkin JJ:n puolihintapäiviltä ostin kahdet seuraavaa kokoa. Asia, mikä ihmetyttää näissä, on koko. Fanni täyttää kesällä 5 vuotta ja käytössä on välikausirukkasista 0-koko. Tänä keväänä-syksynä varmaankin päästää jo seuraavaan kokoon. Näitä nyt onkin kertynyt ihan kivasti, ihan prikulleen sävyt ei osu ulkovaatteiden kanssa yhteen, mutta pienen sävyeron aina kestän. Ylhäällä koon 1 rukkaset ja alhaalla koon 0 rukkaset, sekä yhdet Tähti-Jonathanit, jotka keväällä pääsee testiin todenteolla.

-Mari

1 kommentti:

  1. Wiltsulla on kans Reiman talvirukkaset jotka ovat kokoa 1, ne on ollu käytössä nyt 2 talvea ja menevät varmaan ensi talvenakin.. Ja Jonathanin talvirukkaset ovat kokoa 0, tänä talvena ostetut, mutta ne isommat koot oli sitten aaaivan liian isoja.
    Ja välikausirukkasina meillä on kans jotkut Jonathanit, Lassiet ja jotkut merkittömät. Toistaseksi on noi merkittömät ollu käytössä ja ihan hyviä ovat olleet..

    VastaaPoista