perjantai 26. maaliskuuta 2010

ÖGH.

Sairastelua, sairastelua, sairastelua. Alkais jo riittämään kiiiiitooooos. Lääkäri määräs taas antibioottikuurin, en tiedä mihin. Tuskin se itekään ties. Pika-CRP oli alle 8, eli normaali, joten jätetään kuuri väliin. Ärsyttää että hoidetaan antibiootein vaan jotain. Epäili keuhkoputkentulehdusta, jotka on tyyliin 90 % viruksen aiheuttamia (=antibiootit ei auta), toinen vaihtoehto oli angina, mutta bakteeri-infektio yleensä nostaa CRP:n, joten en usko että on bakteeriperäistä tämä pöpönen. Nyt veikkaan että voisi olla jo normaalilämpöinen tyttönen. Ja toivottavasti on, huomenna on pakko päästä ulos! Pyörätietkin on jo suurimmaksi osaksi sulat, Fannilla on kova hinku pyöräilemään.

Eilistä iltaa ja tätä päivää kuvin.

Eilen illalla väsähti eteisen lattialle.

Äiti vähän suutahti jostain, ni pikkasen veti ilme vakavaksi. Ja voi tota otsatukkaa, jota ei saa leikata!

Nyt on panta päässä ja tukka hyvin. Neuletunika/mekko kirppikseltä 3e.

Siirreltiin vähän huonekaluja. Ajettelin alkuun et nukkekoti on hyvä hyllyn päällä, mutta tulin tulokseen ettei kuitenkaan kun neitonen apinainen kippaa hyllyn päälleen, niin tulee sitten vähän vähemmän tavaraa alas.

Toinen kirppisosto, valkoinen röyhelömekko kesään, 2e.

-Mari

3 kommenttia:

 1. No voi elämä tosiaan. Joskus nuo taudit vaan venyy ja onhan tämä kelikin nyt sellainen rääppäkeli. Vähän kyllä itsekin miettisin sitä antibiootin aloittamista noilla arvoilla. Ihmeellistä, sillä olin kyllä siinä uskossa ettei enää nykyään lääkärit edes määrää noita "varmuuden vuoksi"- kuureja.

  Ihana röyhelömekko!!!

  VastaaPoista
 2. Meillä kanssa sairastelu jatkuu, poika jo melkein parantui kunnes eilen otettiin takapakkia ja alkoi valittaan korvia. Plaah, neljän seinän sisällä oleskelu alkaa jo puuduttaan kun ulkona paistaa aurinko. Huomenna mies kotona ja itse pääsee sentään töihin päätä tuulettaan;)

  Paranemisia teille, toivottavasti pyörätiet jo viikonloppuna teitä kutsuvat.

  VastaaPoista
 3. Voi kun mäkin pääsisin vaikka sitten edes töihin ;). Nyt näyttää jo paljon lupaavammalta, ehkäpä me tänään huristellaan fillarilla etsimään pajunkissoja :).

  VastaaPoista