torstai 11. maaliskuuta 2010

Ihanin farkkuhame

H&M:llä näin tänään tämän hameen, Fannin kokoa ei ollut, mutta hame vei sydämeni (säälittävää :D). Joku ,vinkkasi että H&M:lle on tullut nettiin uutuuksia ja löysinkin hameen sieltä, pakkohan se oli heti tilata, vaikka mun makuun hameeksi ihan liian kallis, mutta vaan tämän kerran.

Tänään oli tentti, meni ihan ok. En ollut ihan justiinsa lukenu niitä juttuja tarpeeks joita kysyttiin, mutta eiköhän se kuitenkin läpi mene. Taitaa kuitenkin olla turha odotella arvosanaksi 4 tai 5.

Kävin vähän shoppaamassakin keskustassa. Löytyhän sieltä kaikennäköstä, eilisenkin edestä. Ostoksista myöhemmin lisää. Itselleni löysin myös kevättakin, jotenkin 40 eutoa omasta takista tuntuu vaan tosi paljolta, mutta eipä niitä takkeja paljon halvemmalla taida saada, päinvastoin. Takissa on nyt se ongelma että en osaa päättää väriä ja kokoa. Värivaihtoehdot on musta ja hiekka. Taidan ottaa hiekanvärisen näin kevään kunniaksi, enää ongelmana siis koko. Tulin siihen tulokseen, että olen kokoa 39. 38 mahtuu, mutta jos haluan kaksi paitaa alle niin menee turhan tiukaks. Koko 40 taas on kahden paidan kanssa parempi, mutta yhden paidan kanssa liian säkki. Joten siis otan koon 38 ja yritän kutistaa itseäni aavistuksen verran? H&M:llä netissä oli takeista alennus, sieltä en kuitenkaan sitä omaa tulevaa takkiani löytänyt, joten nyt mietin myös, että mahtaako myymälöihin tulla sama -10e takeista tarjous, eli pitäisköhän vielä hetken malttaa mieli takinoston kanssa, vai jääköhän sitä sitten kokonaan ilman. On tää elämä taas vaikeeta. Taas voi todeta, että asiat elämässä on mallillaan, kun takki on se suurin ongelma :).

Huomenna on työhaastattelu, yritän olla miettimättä sitä ettei ala jännittämään liikaa. Saa nähdä nukunko ens yönä lainkaan. Tuppaan vähän olemaan semmonen paniikki-Pirkko.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti