torstai 11. maaliskuuta 2010

Iltojen puuhia

Eilen illalla oli armoton pänttääminen, veny pikkasen normaalia pidemmäks ilta, aamulla oli tavallista aikaisempi herätys, joten nyt oon ihan rättipuhkipoikki. En vieläkään jaksa kuvata tänään shopattuja. Ja imuroidakin pitäis että voi maton päällä kuvata. Eilisen puuhat näytti siis tältä:

Olen superlaiska raastamaan porkkanaraastetta vaikka kovasti siitä tykkäänkin. Jokunen aika sitten sen keksin: Tupperin sipulisilppuri, joka löytyy kaapista lähes käyttämättömänä. Niinpä meillä syntyy tästä eteenpäin sillä porkkanasilppua, ja maistuu ihan samalle kun raaste. Nimettäköön tämä vaikkapa laiskan naisen porkkanasilpuksi:

Fannilla tuntuu koheltaminen olevan kovin kausittaista. Silloin kun tapahtuu niin tapahtuu ja paljon! Eilen oli Itiksessä se episoidi tolppa. Illalla sitten vielä iltapalalla ollessa tippu tuolilta tuolin ja seinän/patterin väliin ja löi pään jonnekin niille tietämille. Tänään iltapalalla aikansa kikkaili mehukeiton kanssa (sanoin ainakin kerran että juo rauhassa), eikös kuitenkin onnistunut kippaamaan mehukeitot lattialle ja matolle. Onneksi ei ollut mustikkakeittoa! Nyt olenkin taas kysymysten edessä, heitänkö parinkympin maton roskiin ja käyn ostamassa uuden? Vai käärinkö rullalle ja odotan kesään, että pääsee mattopyykille. Pesulaan en raaski viedä, siellä pesettäminen on varmaan kalliimpaa kun koko matto on ollut. Ärsyttävää. Nyt on kuitenkin ehkä takkiasiaa vähän isompi ongelma ;).

Kovasti hinkuisin jo nukkumaan, mutta hetki on sinniteltävä etten ihan vielä viideltä heräisi. Ja se työhaastattelu! IIIIIIK!

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti