lauantai 6. maaliskuuta 2010

Totaalinen hyytyminen.

Luonnon tehtailemaa jääpuikkotaidetta meidän rappukäytävän ovella :).

Fanni oli muutaman päivän mummolassa, ja olen viettänyt laatuaikaa itsekseni. Päivät Porvoossa koululla tekemässä opparia ja illta koululla keskustassa naistentautien luennoilla. Turhan rankkoja päiviä tommoset, onneks ne on nyt taas ohi.

Heräsin tänään taas jo ennen seitsemää. Unirytmi on siis oikein kohdallaan, ei tarttis olla ihan noinkaan ajoissa, kun koululle ei tarvii mennä ennen ysiä. Aikasin aamusta on tylsää ja jo puolilta päivin alkaa väsyttämään. Nyt oon ihan seis. Odotan pesukoneen pyörimistä loppuun, sitten on vielä pyykkien ripustaminen kuivumaan.

Tänään on ollut aika vauhdikas päivä. Aamun kirppistelin, kiersin vaikka kuin monta kirppistä, saaliina onneksi vaan yhdet housut Fannille. Aiemmin viikolla myös olen kirppistellyt ja löytöjä olen tehnyt enemmän. Fannin hain kahden aikaan, tultiin kotiin, syötiin ja kaveri muksuineen tuli kylään. Käytiin eka puistossa, jonka jälkeen tultiin meille kahville/mehulle ja munkille.

Hurjan metelin jäljiltä on ollut ihana vaan olla nyt muutama tunti. Siivoilin Fannin huoneen ja kattelin samalla viimeisiä kirppikselle meneviä tavaroita. Fannia yritin lahjoa et mahdollisimman paljon kun saa viedä leluja myyntiin, ni voidaan mennä kylpylään ;). Tosin aika harvoja leluja sai viedä. Kunhan tosta nukahtaa, niin tyhjennän puoli huonetta. En oikeesti :). Siivoustohinan keskellä Fanni kuvasi myös äitiä, naama jakoon siis :).

Asoksen tilaus meni päin persettä. Tilaamani GAPin huppari jäi tulematta, muut tuotteet GAPilta oli ihan ihme kokoja. Vähän harmittaa. Onneksi Ticketit ja Converset oli ok. Kaverin neitokaisille tuli myös Converset.

Fanni on viime aikoina ollut kovasti kiinnostunut kirjaimista. Oman nimen kirjoittaminenkin tuli äidille ihan yllätyksenä, ja kirjaimet on jo näin siistejäkin (alemmassa tekstissä siis).

-Mari

1 kommentti:

  1. Kirjottaminen on niin siistiä! Meillä joutuu kokoajan kertomaan, mikä kirjain tulee minkäki jälkeen, jos haluaa kirjottaa jotain... kaikki pitää kirjottaa, ja kokoajan... Mut toisaalta, niin kauan ku ei tuu tappelua, niin jees ;)

    Kato muuten Googlesta EkaPeli, meillä ainaki rauhottaa elämää jonkun verran (paitsi sit ku menee ylilyönniks ja kaikki ois syvältä, ihan sama mitä tekis... mut ehkä 5min ;D).

    /S

    VastaaPoista