lauantai 13. maaliskuuta 2010

Tänään on ostettu...

...enemmän kun tarpeeksi. Niitä paljon ja kauan himoittuja juttuja. Aloitettiin aamusta hakemalla Hobbarista pimentävät verhot, ihan huiput! Jos mä nyt nukkuisin vähän seiskaa pidempään. Hobbarin vieressä on ikävästi Stockan outlet. Siellä oli hurjat määrät kenkiä ja ulkovaatetta, Ticketiä ja Reimaa vaikka kuinka. Hinnat oli pääasiassa vaan noin -30% oikeista hinnoista. Meille lähti matkaan Ticketin pinkki toppis, joka oli syksyn HP:llä myynnissä, nyt hinta oli 22e. Ihan todella toivon että menis ens talvena, housut olis tälle jo kaveriksi, mutta epäilen ettei mee, aika nafti koko noin Ticketiksi. Outletista ostettiin myös Kivatin villalapset, jotain 2,5e.

Välillä käytiin kotona pyörähtämässä ja syömässä. Ja sitten taas mentiin. Suuntana keskusta. Viideltä oli pöytä varattuna Rossosta. Sitä ennen piti ennättää H&M:lle piipahtamaan ja tarkastamaan mahdollinen takkitarjous. Ja sama -10e takeista mikä oli netissä, oli myös liikkeissäkin. Torstaina olin takkia ostamassa, onneksi en osatanut, nyt säästin kympin. Täytyy vielä kotona pyörähdellä peilin edessä ja kysästä mielipide joltain että näytänkö vielä vähän pullukammalta takissa kuin mitä todellisuudessa olen :D. Forumin H&M:lla ei ole lastenvaatteita lainkaan, joten tie vei Stockan vessan kautta toisaalle H&M:lle.

Lasten takeista oli -5e. Ja niin kauan olen ruudullista "kuoritakkia" kuolannut, että nyt oli pakko ostaa. Oli vielä viimeinen Fannin seuraavaa kokoa. Matkan varrelle osui myös Lindex. Sieltä löytyi pinkit perustrikoot alesta, jotain 4,5e jäi hintaa. Ihan huippupäivä siis. Nyt on kyllä kirppikseltä saaduista rahoista käytetty reilu neljännes ;).

Rossossa palvelu oli superhidasta, vielä siinäkin vaiheessa kun ravintolassa oli runsaasti tyhjiä pöytiä, jälkiruokia odoteltiin joku 20 minuuttia, laskuja saman verran. Ihme säätämistä. Ruoan jälkeen oli vielä nälkä ja kuitenkin 15e annoksesta, josta ei lähde edes nälkä! Muistan taas hetken aikaa vältellä ravintoloita. Subwayn patonki, 3,20e, maha tulee ihan yhtä täyteen ja on ihan yhtä hyvää kun Rosson ruoka. Sitä siis jatkossakin.

Kuvia tulee myöhemmin, nyt ei jaksa.

-Mari

1 kommentti:

  1. Joo, Rosso on pannassa erittäin huonon palvelun, hitauden ja pääsääntöisesti huonon ruuan takia. Monessa muussa ravintolassa kyllä saa maukasta ruokaa ja hyvää palvelua.

    VastaaPoista