perjantai 12. maaliskuuta 2010

Vihdoin niitä ostoksia kuvina

H&M:ltä tilatut huppari ja Hello Kitty lippis. Huppari on Fannin itsensä valkkaama, Helmi-tädillä (Fannin isän pian 12v. sisko, joka on Fannin idoli!) on kuulemma samanlainen ja haluaa olla Helmin tädin kanssa samikset ;). Sukkikset 4e Lindexin alesta, samoin Bamse pipo, n.2e.

Benettonin pilkullinen kotiutui meillekin.

Ja KappAhlin pörröinenkin kotiutui meille. Näitä ja Benettonin pilkullisia on nähty kyllä jo niin monissa blogeissa, tai ainakin tuntuu siltä.

Huomenna mennää keskustaan syömään vanhojen koulukavereiden kanssa, Fanni tulee myöskin mukaan. Sitä ennen joudutaan ehkä vähän käymään kaupoilla ;). Vaikka nyt ei varsinaisesta shopata, koska en tiedä mitä ostaisin! Mutta huomenna voi kuitenkin puhaltaa taas toiset tuulet.

Koulukaveri yllätti tänään, laittoi tekstarin että ovat menneet miehensä kanssa naimisiin! Eikä sanallakaan ole maininnut mitään, vaikka ollaan kaksi viikkoa tehty opparia yhdessä. En tajuu miten on pystynyt olemaan hiljaa näin suuresta asiasta. Mä oon semmonen hölösuu, että huutaisin sen varmaan koko maailmalle :). Mutta tuli hurjan hyvä mieli näiden puolesta.

Voi lapsiparkani yrittää tuolla tehdä itselleen välipalaa, joten nyt on riennettävä apuun. Fannilla oli tänään hammastarkastus ja hyvin ollaan kuulemma hampaat hoidettu :). Iltapäivän oli vielä tarhakaveri kylässä. Aikamoisia kun nämä kaksi neitokaista lyövät viisaat päänsä yhteen. Huhheijaa! Tytöt järkkäili kengät yhdessä.

Nyt sitä välipalaa!

-Mari

1 kommentti:

  1. IHANIA! Tuo Benettonin pilkullinen pitäs kyllä saada Vealle myös <3 Sulonen, kertakaikkiaan!

    VastaaPoista