lauantai 11. joulukuuta 2010

Telkusta ja sen tuijottamisesta

Meillä on tullu uudessa kodissa probleemaa telkun kanssa. Vanhassa kodissa oli vanha telkkari ja digiboksi, joita Fanni ei osannut laittaa päälle. Myös dvd:tä katsoessa piti vaihtaa kanava, eikä pirpulainen tätä itse osannut tehdä. Nyt uudessa kodissa puhaltaa uudet tuulet. On tää nykyaika vaan hienoa, kun telkkarissa itsessään on sisäinen digiboksi (puhunkohan nyt puutaheinää?), telkkari menee päälle yhdestä napista ja dvd:kin lähtee pyörimään ruudulla, kun vaan lykkää dvd:n luukusta sisään.

Ja nythän Fanni kattelis ihan jatkuvalla syötöllä. Leikki on jäänyt selkeesti tosi vähälle, kun aika menee telkkarin ympärillä pyöriessä. Ja vaikka sieltä ei tulis mitään, niin silti pirpulainen laittaa sen päälle ja pitää sitä päällä, ja huudattaa sitä. Ja mua kun niin ärsyttää telkkarista tuleva taustamelu, mielummin nautin hiljaisuudesta tai hyvästä musiikista.

Eilen meni jo hermot ja nostin kaukosäätimet kirjahyllyn päälle. Pirpulainenpa haki pallin ja nuken kylpyammeen ja yritti saada kapulat tv-tason päältä kaikki edellämainitut roinat kasaamalla, oli melko turvallisen näköistä touhua, ja varsinkin kun se uus telkku oli siinä vieressä! Aikani katselin touhua ja nuken vannan tullessa kehiin pistin stopin tytön touhuille.

Luulenpa, että meillä vietetään viikonloppua kaket hyllyn päällä. Tekee varmasti tytölle hyvää hieman vieroittautua telkun ihmeellisestä maailmasta. Lupasin kyllä jo, että histamiinin luukun saa katsoa, mutta jää sekin väliin, jollei hän kysele sitä. Ja se on onneksi vain 12 minuuttia. Viikonloppuna kun ei tuu salkkareitakaan, niin on hyvä viettää telkutonta ;).

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti