sunnuntai 26. joulukuuta 2010

@ Stockholm

Aatonaatto meni kivasti Tukholmassa, ei Fanniakaan ehtinyt jännittää tuleva aatto niin paljoa, kun oli muuta puuhaa Tukholmassa ja laivalla. Reissu meni oikein erinomaisesti, mulla ei mennyt kertaakaan hermot! Tää oli ihan uutta. Yleensä on pinna aina tosi kireellä, kun kakara ei käyttäydy. Tai sitten musta on tullut niin paljon lepsumpi. Könyshän toi taas aamupalabuffetin yhteydessä siellä lattioilla, istuttiin ihan reunassa, eikä ollut juurikaan ihmisiä, ni annoin vähän könytäkin, kun ei tosiaan häirinnyt muita. Sain ainakin itse syödä rauhassa!

Mäkkärissä jakoivat minikokoisia jätskejä lapsille ilmaiseksi. Kyllä Ruotsissa on asiat paljon paremmin, mäkkärissäkin ;D.

Leijonakuvat on jo ihan perinne, joka matkalla täytyy räppästä.

Tukholmassa käytiin yllätys yllätys shoppailemassa. Siellä H&M aletti kyllä paljon paremmin kuin Suomen puolella. Niinpä mukaan tarttui H&M:ltä vaatetta, pääasiassa seuraavaa kokoa jemmaan. Onhan se vähän pöljää kantaa sieltä iso kassillinen vaatetta, kun samaa tavaraa saa täältäkin, vaikkakin himpun kalliimmalla.Harmaa LOGG huppari 7,5e, vaaleanpunainen perustrikoopaita 3e, Barbapapa t-paitoja 2kpl 5e/kpl (normaalihintaisia), vaaleanpunaiset perustrikoot 3e, valkoiset neuleleggarit 7,5e, Beige takki ensi talveen 17,5e (tää samahan meillä nyt on ollut vaaleanpunaisena) ja farkut 7,5e. Lindexiltä ostettiin myös valkoinen trikoopaita 3e (pesussa toisen barbapapa t-paidan kanssa).

Oikein mukava ja onnistunut reissu oli.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti