keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Jo taas pörisee!

Auton pakoputki nimittäin. Siitä on pari kuukautta, kun pakoputkea uusittiin, keskiosa ja takaosa. Tänään alko pörinät, koko aika voimistuen. Ajettiin Fannin isän työpaikalle tarkastamaan auton alakerran tilannetta työ- ja tarhapäivän päätteeksi. Ja tuomio oli, että melkein poikki etuosan ja keskiosan välistä. Taisi päästä muutamat ärräpäät.

Kyllä se vaan niin on, ettei mua ole tarkoitettu rikastumaan. heti kun tulee himppusen ylimääräistä pätäkkää, niin samantien tulee jotain ylimääräistä menoa. Veronpalautuksen kun napsahtaa sopivasti tilille, niin saa upottaa ne ruhtinaalliset 200 euroa jälleen putkeen. Ja vasta kun mä siihen samaiseen putkeen tuuppasin rahaa jonkun 300e silloin 2kk sitten.

Tai sitten tässä on kyse siitä, ettei mun auto tykkää reissaamisesta maaseudulle. Edellisellä kerralla oli tulossa reissu ystävän luokse maalle, n. 200km ajomatka ja pakoputki hajos muutamaa päivää ennen. Ja uskomatonta, mutta totta, sama toistuu jälleen! Tarkoitus oli perjantaina lähteä viikonlopun viettoon samaisen ystävän luokse, mutta jälleen pakoputki teki oharit.

Turhauttavaa.

Edellinen ei ollut narinapostaus, niin jo sitä nyt kehtas taas valittaa ;).

-Mari

1 kommentti:

  1. Voi kyrsä! Nuo autokulut on kyllä ihan sieltä jostain. Ja just ennen joulua, ei kiva :-(
    Jälkiviisaus ei kyllä auta, mutta seuraavan kerran tarvii sit satsata heti siihen koko putkeen?

    Tsemppiä!

    VastaaPoista